Hållander kvar i Luleå Hockey
Nyhet2020-12-18
Nu är det klart att Filip Hållander blir kvar i Luleå Hockey under hela säsongen. Ett beslut som fattats i samråd mellan Filip, Toronto Maple Leafs och Luleå Hockey.

Torsdagens matchvinnare Filip Hållander var tänkt att börja säsongen i Luleå Hockey för att sedan när NHL skulle komma igång igen åka över till campen för att försöka ta en plats i Toronto Maple Leafs.

Men med tanke på den speciella säsongen, har Filip, Toronto och Luleå Hockey kommit överens om att det bästa alternativet för Filips utveckling är att han spelar klart säsongen med Luleå Hockey.

Filip Hållander
- Utifrån det speciella läget som råder känns det skönt att vi redan nu har gjort klart med vad som gäller för resten av den här säsongen. Det känns jättebra att jag stannar kvar i Luleå Hockey för att slåss om ett SM-guld tillsammans med laget under våren.

Stefan Nilsson - Det känns väldigt bra att vi har kommit fram till den här lösningen. Det innebär att vi redan nu vet att vi får behålla honom för resten av säsongen och att han kan hjälpa oss att vinna matcher även fortsättningsvis. Filip är en spelare som har framtiden för sig.

Nästa match för Filip och Luleå Hockey är lördagens bortamatch mot Oskarshamn.

LHF Kommunikation Robert Hedlund