Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Måndag Mån 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov

Seger i Luleåborgderbyt

3 september 2021 18:34
Nyhet

Luleå Hockey tog en stabil seger borta mot Oulun Kärpät på fredagskvällen med 4-0 i den femte och näst sista träningsmatchen inför SHL-premiären om en vecka.


Redan i den första perioden stod det klart att Luleå Hockey var redo för den här matchen från start. Och det var Vårat Gäng som var det starkaste laget i den första perioden. Vi hade ett numerärt överläge där både Omarks och Komareks enheter skapade chanser och höll pucken i anfallszonen på ett bra sätt.

Matchens första mål kom genom ett skott från Pontus Själin som använde motståndarbacken som screen när han kom in över blålinjen och tog skottet. Förarbetet stod Juhani Tyrväinen för som drog på sig två spelare och gjorde ett snyggt drop i mittzonen.

Andra perioden började vi med en minuts numerärt överläge efter att Honka blivit neddragen bakom mål i slutet på den första perioden. Det blev dock inget mål i det numerära överläget. Utan det kom istället ungefär halvvägs in i perioden när Linus Omark passade genom slottet upp till Pontus Andreasson som satte ett direktskott från höger backplats i PP. Bäst chans utöver målet hade Tyrväinen som fick öppet mål efter framspelning av Konstantin Komarek, men Kärpätmålvakten gjorde en stark insats och räddade pucken.

Tredje målet kom genom Fredrik Styrman i början på tredje perioden. Han stötte upp från sin backplats och förvaltade en målvaktsretur på bästa sätt efter ett fint skott från högerkanten av Vilmos Galló.

Fjärde fullträffen blev matchens snyggaste. Isac Brännström kom in i zonen på vänsterkanten, väntade in i Jonathan Andersson som fyllde på genom mitten, Jonathan drog sin spelare och serverade Einar Emanuelsson öppen kasse till 4-0.

Totalt sett fick vi se en väl genomförd match av Vårat Gäng. Jesper Wallstedt spelade stabilt och höll nollan och vi fick se flera fina kombinationer framåt och ett antal snygga mål under matchen.

Luleå Hockey kom till spel i den femte träningsmatchen med Jesper Wallstedt i mål. Pontus Själin, Jonathan Andersson, Oscar Engsund, Julius Honka, Fredrik Styrman och Kim Johansson som backar. Och Omark, Fröberg, Shinnimin, Komarek, Tyrväinen, Rask, Brännström, Andreasson, Emanuelsson, Nikupeter, Berglund och Galló framåt. Vilade gjorde Joel Lassinantti, Erik Gustafsson, Daniel Sondell, Radek Muzik, Carl Mattsson och Jack Connolly.