Kontrakt klart med Isac Hedqvist!
Publicerad: 2023-12-13
Nu är det klart att Isac Hedqvist skrivit på ett SHL-avtal för resten av den här säsongen och nästa.

Efter det att den 18-åriga forwarden spelat över hundra minuter i SHL har han erbjudits ett avtal med Vårat Gäng – som han nu har skrivit på. Och som gäller till och med säsongen 2024/2025.

Isac Hedqvist är inne på sin tredje säsong med Luleå Hockey i Norrbotten och gjorde redan förra säsongen debut i både SHL och CHL. Den här säsongen har han startat väldigt starkt i J20-laget, där han gjort 35 poäng på 22 matcher, vilket redan är mer än vad han gjorde på hela den förra säsongen.

Ulf Engman, Vice GM

- Det känns väldigt kul att vi nu fått chansen att skriva kontrakt med en spelare som Isac. Det är ung och spännande kille som är på väg uppåt i sin karriär. Han har gjort det väldigt bra med J20 under säsongen och har tagit för sig på ett bra sätt när han fått chansen i SHL-laget.

Isac Hedqvist

- Jag har jobbat hårt för att få den här möjligheten, därför känns det väldigt bra nu när vi har kommit överens om ett kontrakt. Det har känts bra ute på isen och tränarna tycker att jag gjort det bra. Nu gäller det bara att fortsätta utvecklas och försöka bidra till lagets framtida framgångar.

Robert Hedlund
Våra huvudsponsorer