Hardegård tillbaka i Norrbotten!
Publicerad: 2023-04-21
SHL
Vi säger välkommen hem till Norrbotten till Älvsbysonen Marcus Hardegård som skrivit på för två säsonger med Luleå Hockey.

26-årige Marcus Hardegård kommer närmast från två SHL-säsonger med Örebro där han den gångna säsongen stod för 12 mål och 15 assist på 65 matcher. Dessförinnan har Marcus spelat med Timrå i både SHL och HockeyAllsvenskan.

Stefan ”Skuggan” Nilsson
- Det känns jättebra att Marcus valde att flytta hem till Norrbotten igen för att spela med oss i Luleå Hockey. Det är en spelskicklig back som haft en otroligt bra utvecklingskurva de senaste säsongerna och vi hoppas att han kommer kunna ta nästa steg tillsammans med oss och bli en landslagsback.

Marcus Hardegård
- Det känns fantastiskt roligt att göra flytten tillbaka till Norrbotten och att få börja spela för Luleå Hockey. Just nu ser jag fram emot att få lära känna mina nya lagkamrater och komma i gång med träningen inför nästa säsong.

- Det kommer dessutom bli ganska mäktigt att få åka in genom Björngapet. Det har man sett så många gånger när man som yngre varit i Luleå och sett matcher. Så det ser jag fram emot.

Marcus Hardegård kommer spela i tröja #5 för Luleå Hockey.

Robert Hedlund
Våra huvudsponsorer