Förlängt med Erik Gustafsson!
Publicerad: 2023-11-09
Nu är det klart att vi förlängt kontraktet med vår lagkapten Erik Gustafsson med ytterligare tre säsonger så att han spelar för Vårat Gäng fram till och med 2026/2027.

Erik Gustafsson är just nu inne på sin sjätte säsong med Luleå Hockey och han är den spelare som spelat allra mest i hela SHL sedan dess. Totalt har det blivit 297 matcher i grundserien och SM-slutspelet och han har på dessa matcher stått för 38 mål, 127 assist och +50.

Stefan ”Skuggan” Nilsson

- Det känns oerhört bra att vi kommer få jobba vidare tillsammans med vår lagkapten i ytterligare tre säsonger. Erik står för väldigt mycket av det som vi vill se i Luleå Hockey. Han har ett bra ledarskap, står för hårt jobb och har ett naturligt driv att hela tiden utvecklas både personligen och med gruppen.

Erik Gustafsson

- Det känns fantastiskt bra att vi har kommit överens om en fortsättning – eftersom det är precis det som jag har velat hela tiden. Vi trivs väldigt bra i Norrbotten och målsättningen att få vinna SM-guld med Luleå Hockey ligger kvar.  Och mest troligt är det här mitt sista kontrakt på den här nivån, så jag har drygt tre och ett halvt år på mig att förverkliga den drömmen och kommer göra allt i min makt för att vi skall göra detta.

Robert Hedlund