Sökes: Huvudtränare för damjuniorlaget
Publicerad: 2024-06-11
Luleå Hockey söker ny huvudtränare för damjuniorlaget som kommer att ingå i föreningens ledarteam på damsidan. Uppdraget är på heltid och sätter i gång direkt efter sommaren. Är det så att du är intresserad, skicka in din ansökan snarast.

Arbetsuppgifter

Som huvudtränare för Luleå Hockeys damjuniorer ingår att planera och genomföra träningar och matcher för damjuniorlaget, som spelar början av säsongen i NDHL och därefter i en juniorserie.

I arbetet ingår bland annat att kontinuerlig arbeta med utveckling av både individer och lag i enlighet med föreningens riktlinjer. Och att vara en del av ledarteamet i Luleå Hockey.

Du är dessutom en resurs i samband med hockeygymnasiets träningar och deltar även som ledare vid föreningens olika hockeycamper för flickor.

Dessutom deltar du i föreningens arbete med scouting inför intag till hockeygymnasiet.

Kvalifikationer

Vi söker en bra människa med tidigare erfarenheter som hockeytränare. Önskvärt är att du har genomgått minst junior-/seniorutbildning steg 2 (JS2) eller motsvarande och att du har ett intresse av att fortsätta utvecklas inom yrket. Saknas någon del i utbildningen erbjuds du att genomföra den enligt svenska ishockeyförbundets plan för tränare.

Som person är du en driven ledare, med bra referenser och som fungerar på ett bra sätt tillsammans med såväl spelare som övriga ledare i och kring ett lag. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Omfattning

Uppdraget är heltid på kontrakt, med start 1 augusti.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast till sportchef Oskar Häggström.

Kontakt

Sportchef
Oskar Häggström
[email protected]
073-840 38 23.

Våra huvudsponsorer