Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Omberg klar för resten av säsongen

21 januari 2020 20:03
Nyhet

Nu är det klart, Maria Omberg återvänder som målvakt i Luleå Hockey/MSSK för resten av säsongen och kompletterar därmed Sara Grahn på målvaktssidan.


När det stod klart att Robin Kovács skulle lämna Luleå Hockey valde även hans sambo Minatsu Murase att göra detsamma, vilket innebar att LHF/MSSK blev en målvakt kort. Detta är nu åtgärdat då den tidigare mästarmålvakten Maria Omberg gör comeback för den resterande delen av säsongen.

Mikael Forsberg, sportchef/tränare

– Det känns skönt att vi kunde hitta en lösning på den situation som uppstod. Det var tråkigt när Murase lämnade laget och vi önskar henne lycka till i framtiden. Vi känner oss dock fortsatt trygga med att ha Sveriges bästa målvakt Sara Grahn och tror att Omberg kommer vara ett bra komplement till henne.

– Maria har under flera tidigare säsonger visat sin kapacitet som målvakt för Luleå Hockey/MSSK och hon har hållit igång sedan hon slutade spela hockey, så vi tror att hon kommer att komma in i det hela ganska snabbt. Dessutom är hon en omtyckt person som kommer att smälta in i gruppen på en gång.

Maria Omberg, comebackande målvakt

– Det känns jättekul att göra comeback i Luleå hockey/MSSK. Jag känner mig verkligen förväntansfull kring det som nu väntar. Jag har sett ganska många matcher i vinter och har i princip daglig kontakt med många av spelarna i laget, så jag tycker att jag är uppdaterad kring laget. Jag har hållit igång bra med träningen sedan jag slutat, men det är en sak att köra kondition utanför isen och en annan att vara på is så det kommer bli spännande att se hur det kommer gå till en början.

Maria Omberg genomför sitt första träningspass på is tillsammans med Luleå Hockey/MSSK onsdag 22/1 kl 09:00 i Coop Norrbotten Arena.