• Huvudsponsorer

Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Omberg klar för resten av säsongen

21 januari 2020 20:03
Nyhet

Nu är det klart, Maria Omberg återvänder som målvakt i Luleå Hockey/MSSK för resten av säsongen och kompletterar därmed Sara Grahn på målvaktssidan.


När det stod klart att Robin Kovács skulle lämna Luleå Hockey valde även hans sambo Minatsu Murase att göra detsamma, vilket innebar att LHF/MSSK blev en målvakt kort. Detta är nu åtgärdat då den tidigare mästarmålvakten Maria Omberg gör comeback för den resterande delen av säsongen.

Mikael Forsberg, sportchef/tränare

– Det känns skönt att vi kunde hitta en lösning på den situation som uppstod. Det var tråkigt när Murase lämnade laget och vi önskar henne lycka till i framtiden. Vi känner oss dock fortsatt trygga med att ha Sveriges bästa målvakt Sara Grahn och tror att Omberg kommer vara ett bra komplement till henne.

– Maria har under flera tidigare säsonger visat sin kapacitet som målvakt för Luleå Hockey/MSSK och hon har hållit igång sedan hon slutade spela hockey, så vi tror att hon kommer att komma in i det hela ganska snabbt. Dessutom är hon en omtyckt person som kommer att smälta in i gruppen på en gång.

Maria Omberg, comebackande målvakt

– Det känns jättekul att göra comeback i Luleå hockey/MSSK. Jag känner mig verkligen förväntansfull kring det som nu väntar. Jag har sett ganska många matcher i vinter och har i princip daglig kontakt med många av spelarna i laget, så jag tycker att jag är uppdaterad kring laget. Jag har hållit igång bra med träningen sedan jag slutat, men det är en sak att köra kondition utanför isen och en annan att vara på is så det kommer bli spännande att se hur det kommer gå till en början.

Maria Omberg genomför sitt första träningspass på is tillsammans med Luleå Hockey/MSSK onsdag 22/1 kl 09:00 i Coop Norrbotten Arena.