• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Tisdag Tis 12 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Idag 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Fredag Fre 6 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec

Världens bästa förlänger!

17 september 2019 17:05
Nyhet

På tisdagseftermiddagen presenterade Luleå Hockey i ett #lhflive att lagkaptenen och världens bästa back Jenni Hiirikoski förlängt sitt avtal med Luleå Hockey/MSSK så att det gäller till och med säsongen 2021/2022.


Jenni Hiirkoski har de senaste åtta säsongerna utsetts till världens bästa back i VM 2019, OS 2018, VM 2017, VM 2016, VM 2015, OS 2014, VM 2013 och VM 2012. Och det mesta talar för att hon kommer kunna fortsätta prenumerera på den utmärkelsen även framöver.

På sina tre säsonger med Luleå Hockey/MSSK har hon stått för 164 poäng på 107 SDHL-matcher kryddat med ytterligare 22 poäng på 22 slutspelsmatcher och tagit två SM-guld med föreningen. Hon är lagkapten och fystränare för SDHL-laget och det är därmed av största betydelse att hon väljer att fortsätta sin karriär i Luleå även efter den här säsongen.

Stefan Enbom, VD
– Det går inte att hitta nog med superlativ för att beskriva en spelare och människa som Jenni Hiirikoski. En spelare som trots att hon år efter år är dominant från sin backposition ändå har ett genuint driv för att utveckla både sig själv och sina lagkamrater.

– Att hon nu väljer att förlänga med Luleå Hockey/MSSK har ett stort signalvärde både till vår egen verksamhet och gentemot övriga hockeyvärlden om att vi även fortsättningsvis kommer att vara att räkna med i SDHL och utanför våra nationsgränser.

Jenni Hiirikoski
– Det kändes fantastiskt roligt när föreningen hörde av sig och ville förlänga mitt avtal redan nu. För jag trivs oerhört bra med laget, föreningen och Luleå som stad. Vi har redan åstadkommit mycket tillsammans men jag känner fortfarande att vi har minst lika mycket kvar att ge.

– Ska jag vara ärlig så blev jag lite orolig när jag fick höra att Glader ville flytta. Men när det stod klart att Micke skulle komma in som ny tränare och sportchef så kände jag mig trygg igen, för jag vet vad han kan och att han precis som övriga ledare brinner för att göra oss alla i laget bättre.