Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Suddenseger mot SDE

5 december 2021 13:35
SDHL

Luleå Hockey/MSSK vann dagens hemmamatch mot SDE med 3-2 efter förlängning.


Norrbottningarna var det spelförande laget i den första perioden, man skapade också flera bra målchanser. Men den där riktiga skärpan i avsluten saknades och det var mållöst efter 20 spelade minuter.

Utdelning fick istället hemmalaget i början av mittronden, Wilma Hjelm frispelade Emma Nordin som snyggt styrde in 1-0. Det var sen en ganska jämn period även om Luleå ägde mest puck. Luleå skapade inte lika många chanser som i den första perioden och gästerna skapade mer än vad dem gjorde i första. Tre minuter före pausvilan lyckades också SDE ta ledningen, man vann pucken vid offensiva blå och lirade sen snyggt in 2-1 där Alexandra Anderson var sist på pucken.

Norrbottningarna krigade sen på i den tredje perioden för att hitta en kvittering, men man hade svårt att komma till några riktigt heta målchanser då gästerna försvarade sig väl. Men fem minuter före full tid hittade man ändå en väg tillbaka i matchen då Wilma Sjölund tryckte in 2-2 på en retur. Matchen gick till förlängning som såg ut att bli mållös, trots att hemmalaget fick en straff och SDE ett powerplay. Men 14 sekunder före slutsignalen frispelade Nordin Nieminen som skickade hem bonuspoängen till Luleå Hockey/MSSK.