• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Idag 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Tung förlust borta mot MODO

1 mars 2018 21:12
SDHL

Luleå Hockey/MSSK förlorade kvällens bortamatch mot MODO med 5-0. Hemmalaget fick en bra start och red sen på den vågen hela matchen.


MODO var det hetare laget i den första perioden där gästerna hade svårt att få spelet att stämma. Hemmalaget gick också till pausvila med en ledning, Olivia Carlsson sökte sig fri framför kassen, fick pucken från Katilyn Tougas och sköt in 1-0 när matchklockan stod på 08:43.

Norrbottningarna lyfte upp sitt spel i den andra perioden som blev tempostark med mycket böljande spel, det var även en period med mycket kamp och känslor. En hel del utvisningar blev det också och det var MODO som utnyttjade det bäst, halvvägs in på matchen pricksköt Celine Tedenby in 2-0 i powerplay. Och två minuter före pausvilan smet en puck olyckligt förbi Maria Omberg i gästernas kasse och hemmalaget gick till pausvila med en 3-0 ledning.

Hemmalagets effektivitet stannade inte av i den tredje perioden, Jenelle Kohanchuk slog in 4-0 på en retur i numerärt överläge, och Jenelle fixade sen också slutresultatet 5-0.