Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Övertidsseger mot Örebro

7 mars 2020 20:25
SHL

Det blev en svängig match då Luleå Hockey tog emot Örebro Hockey i SHL: s femtionde omgång. Norrbottningarna stod till slut som segrare via övertidsavgörande i en match som slutade 3-2.


Den första perioden blev jämn där den stora skiljelinjen lagen emellan var periodens enda mål som Luleå Hockey gjorde. Fyra minuter från pausvilan, i spel fem mot fyra, skickade Konstantin Komarek iväg en väl avvägd passning som skar igenom Örebro-boxen, ända fram till Nils Lundkvist som klippte till direkt och 1-0 lyste på måltavlan.

I den andra perioden tog sedan gästerna över matchen nästan helt och hållet och tryckte tillbaka Luleå Hockey som tvingades gå i försvarsställning. Kvitteringen, som kom efter 08:48, kändes helt och fullt rättvis sett till spelet men Norrbottningarna lyckades avsluta den andra perioden på ett bättre sätt och det tog man med sig in i den tredje perioden.

Nu återtog visserligen Örebro ledningen knappa fem minuter in i den tredje perioden men spelmässigt var perioden jämnare och efter 12:50 kom kvitteringen. Jesper Sellgren följde med i ett anfall, fick pucken på vänsterkanten och sköt iväg ett skott som Örebro-målvakten tappade in.

Oavgjort 2-2 i full tid och avgörandet kom sedan i förlängningen där Jonas Berglund och Konstantin Komarek väggspelade snyggt sinsemellan och Berglund kunde slutligen stöta in pucken till 4-3.