Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Övertidsseger mot Örebro

7 mars 2020 20:25
SHL

Det blev en svängig match då Luleå Hockey tog emot Örebro Hockey i SHL: s femtionde omgång. Norrbottningarna stod till slut som segrare via övertidsavgörande i en match som slutade 3-2.


Den första perioden blev jämn där den stora skiljelinjen lagen emellan var periodens enda mål som Luleå Hockey gjorde. Fyra minuter från pausvilan, i spel fem mot fyra, skickade Konstantin Komarek iväg en väl avvägd passning som skar igenom Örebro-boxen, ända fram till Nils Lundkvist som klippte till direkt och 1-0 lyste på måltavlan.

I den andra perioden tog sedan gästerna över matchen nästan helt och hållet och tryckte tillbaka Luleå Hockey som tvingades gå i försvarsställning. Kvitteringen, som kom efter 08:48, kändes helt och fullt rättvis sett till spelet men Norrbottningarna lyckades avsluta den andra perioden på ett bättre sätt och det tog man med sig in i den tredje perioden.

Nu återtog visserligen Örebro ledningen knappa fem minuter in i den tredje perioden men spelmässigt var perioden jämnare och efter 12:50 kom kvitteringen. Jesper Sellgren följde med i ett anfall, fick pucken på vänsterkanten och sköt iväg ett skott som Örebro-målvakten tappade in.

Oavgjort 2-2 i full tid och avgörandet kom sedan i förlängningen där Jonas Berglund och Konstantin Komarek väggspelade snyggt sinsemellan och Berglund kunde slutligen stöta in pucken till 4-3.