• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Övertidsseger mot Örebro

7 mars 2020 20:25
SHL

Det blev en svängig match då Luleå Hockey tog emot Örebro Hockey i SHL: s femtionde omgång. Norrbottningarna stod till slut som segrare via övertidsavgörande i en match som slutade 3-2.


Den första perioden blev jämn där den stora skiljelinjen lagen emellan var periodens enda mål som Luleå Hockey gjorde. Fyra minuter från pausvilan, i spel fem mot fyra, skickade Konstantin Komarek iväg en väl avvägd passning som skar igenom Örebro-boxen, ända fram till Nils Lundkvist som klippte till direkt och 1-0 lyste på måltavlan.

I den andra perioden tog sedan gästerna över matchen nästan helt och hållet och tryckte tillbaka Luleå Hockey som tvingades gå i försvarsställning. Kvitteringen, som kom efter 08:48, kändes helt och fullt rättvis sett till spelet men Norrbottningarna lyckades avsluta den andra perioden på ett bättre sätt och det tog man med sig in i den tredje perioden.

Nu återtog visserligen Örebro ledningen knappa fem minuter in i den tredje perioden men spelmässigt var perioden jämnare och efter 12:50 kom kvitteringen. Jesper Sellgren följde med i ett anfall, fick pucken på vänsterkanten och sköt iväg ett skott som Örebro-målvakten tappade in.

Oavgjort 2-2 i full tid och avgörandet kom sedan i förlängningen där Jonas Berglund och Konstantin Komarek väggspelade snyggt sinsemellan och Berglund kunde slutligen stöta in pucken till 4-3.