MÅNDAG 4/2
- Vår egna Pytt i panna med inlagda rödbetor & lättbakat ägg 63°C
- Grekiska färsbiffar med rostad vitlökssky samt fetaostkrossad färskpotatis
- Spagetti Bolognese
TISDAG 5/2
- Kyckling teriyaki med basmatiris samt shirachamajonnäs
- Heta Chilibiffar med BBQ-sås & ugnsrostad färskpotatis
- Lasagne
ONSDAG 6/2
- Pulled pork med chilibearnaisesås samt friterad potatis
- Persiljejärpar med grönpepparsås, stekt svamp & rostade potatisslantar
- Tagliatelle med hummersås, räkor & fänkål
TORSDAG 7/2
- Vår egna Palt med fläsk, smör, rårörda lingon samt stekt sidfläsk
- Köttbullar med gräddsås & krossad potatis med Västerbottensost
- Pasta Alfredo med kyckling
FREDAG 8/2
- Grillade BBQ-kotletter med cayennebearnaisesås & pommes frites
- Oxjärpar med gräddig cognacsky samt potatismos
- Spagetti Carbonara
VECKANS VEGETARISKA
- Chevrépannkaka med äpplechutney & saltrostade nötter