• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Luleå Hockey vann högoktanig match

8 december 2018 20:34
SHL

Luleå Hockey och Djurgården bjöd på blixtrande underhållning då lagen möttes i Coop Norrbotten Arena under lördagskvällen och det blev ett lyckligt slut med hemmaögon sett. Luleå Hockey vann 4-1 efter en kampfylld och intensiv match.


Luleå Hockey och Djurgården bjöd publiken i Coop Norrbotten Arena på en mycket underhållande match under lördagskvällen i en batalj som hade allt. Lagen bjöd på högt tempo och intensiv kamp och allt vad tiden led så knep hemmalaget fler och fler andelar av händelserna på isen men det var gästerna som spräckte målnollan i slutet av den första perioden.

Luleå Hockey fick dock utdelning för sin press på gästerna i den andra perioden i spel fem mot fyra och det på ett exemplariskt anfall. Pucken gick som på ett snöre där Robin Kovács till slut slog en passning i sidled till Niklas Olausson som sköt ett smart skott i det kryss som målvakten just lämnat. Av bara farten så slog sedan Luleå Hockey till igen just före den andra pausvilan och den här gången var det Erik Gustafsson som hittade med en passning till en framstörtande Jack Connolly som stötte in pucken till 2-1.

I den tredje perioden kändes det som att Luleå Hockey hade full kontroll på händelserna men halvvägs in i perioden började Djurgården trycka på allt mer och mer och slutet blev svettigt. Ja fram till att Djurgården plockade ut målvakten i jakten på kvittering för då gjorde både Jack Connolly, andra för kvällen, och Jesper Sellgren mål i tom bur vilket alltså gav 4-1 till hemmalaget. Det resultatet innebär att Luleå Hockey återtar serieledningen i SHL, med samma poäng som tvåan Färjestad men med ett mål till godo.