• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb

Luleå Hockey vann högoktanig match

8 december 2018 20:34
SHL

Luleå Hockey och Djurgården bjöd på blixtrande underhållning då lagen möttes i Coop Norrbotten Arena under lördagskvällen och det blev ett lyckligt slut med hemmaögon sett. Luleå Hockey vann 4-1 efter en kampfylld och intensiv match.


Luleå Hockey och Djurgården bjöd publiken i Coop Norrbotten Arena på en mycket underhållande match under lördagskvällen i en batalj som hade allt. Lagen bjöd på högt tempo och intensiv kamp och allt vad tiden led så knep hemmalaget fler och fler andelar av händelserna på isen men det var gästerna som spräckte målnollan i slutet av den första perioden.

Luleå Hockey fick dock utdelning för sin press på gästerna i den andra perioden i spel fem mot fyra och det på ett exemplariskt anfall. Pucken gick som på ett snöre där Robin Kovács till slut slog en passning i sidled till Niklas Olausson som sköt ett smart skott i det kryss som målvakten just lämnat. Av bara farten så slog sedan Luleå Hockey till igen just före den andra pausvilan och den här gången var det Erik Gustafsson som hittade med en passning till en framstörtande Jack Connolly som stötte in pucken till 2-1.

I den tredje perioden kändes det som att Luleå Hockey hade full kontroll på händelserna men halvvägs in i perioden började Djurgården trycka på allt mer och mer och slutet blev svettigt. Ja fram till att Djurgården plockade ut målvakten i jakten på kvittering för då gjorde både Jack Connolly, andra för kvällen, och Jesper Sellgren mål i tom bur vilket alltså gav 4-1 till hemmalaget. Det resultatet innebär att Luleå Hockey återtar serieledningen i SHL, med samma poäng som tvåan Färjestad men med ett mål till godo.