• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Idag 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt

Luleå Hockey vann högoktanig match

8 december 2018 20:34
SHL

Luleå Hockey och Djurgården bjöd på blixtrande underhållning då lagen möttes i Coop Norrbotten Arena under lördagskvällen och det blev ett lyckligt slut med hemmaögon sett. Luleå Hockey vann 4-1 efter en kampfylld och intensiv match.


Luleå Hockey och Djurgården bjöd publiken i Coop Norrbotten Arena på en mycket underhållande match under lördagskvällen i en batalj som hade allt. Lagen bjöd på högt tempo och intensiv kamp och allt vad tiden led så knep hemmalaget fler och fler andelar av händelserna på isen men det var gästerna som spräckte målnollan i slutet av den första perioden.

Luleå Hockey fick dock utdelning för sin press på gästerna i den andra perioden i spel fem mot fyra och det på ett exemplariskt anfall. Pucken gick som på ett snöre där Robin Kovács till slut slog en passning i sidled till Niklas Olausson som sköt ett smart skott i det kryss som målvakten just lämnat. Av bara farten så slog sedan Luleå Hockey till igen just före den andra pausvilan och den här gången var det Erik Gustafsson som hittade med en passning till en framstörtande Jack Connolly som stötte in pucken till 2-1.

I den tredje perioden kändes det som att Luleå Hockey hade full kontroll på händelserna men halvvägs in i perioden började Djurgården trycka på allt mer och mer och slutet blev svettigt. Ja fram till att Djurgården plockade ut målvakten i jakten på kvittering för då gjorde både Jack Connolly, andra för kvällen, och Jesper Sellgren mål i tom bur vilket alltså gav 4-1 till hemmalaget. Det resultatet innebär att Luleå Hockey återtar serieledningen i SHL, med samma poäng som tvåan Färjestad men med ett mål till godo.