Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Onsdag Ons 2 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar

Klart med ny målvakt

22 april 2013 20:08

Luleå Hockey har gjort klart med vem som skall komplettera David Rautio i kassen den kommande säsongen. Det blir 28-årige kanadensaren Daniel Bellissimo, som förra säsongen representerade Timrå IK. Han har skrivit på för Luleå Hockey för de kommande två säsongerna.


Lars ”Osten” Bergström, sportchef
- Vi är glada att ha signat Daniel som ny målvakt för Luleå Hockey. Han har under säsongen visat att han är en bra målvakt – inte minst i matcherna mot oss. Vi känner att han har en stor potential för ytterligare utveckling och att det kommer kunna ske i vår förening under ledning av Daniel Henriksson.

Daniel Henriksson, målvaktstränare
- Bellissimo är en atletisk målvakt med snabba reflexer och som gjort bra ifrån sig var än han spelat i sin karriär – så det skall bli roligt att få jobba tillsammans med honom och David Rautio de kommande säsongerna.

Daniel Bellissimo, målvakt
- Jag ser verkligen fram emot att få spela för Luleå Hockey som jag förstått är en riktigt bra organisation och som hade en fantastisk säsong. Och förhoppningsvis kan jag vara med och hjälpa till för att vi skall kunna nå hela vägen nästa gång.

– Just nu är jag hemma i Kanada och återhämtar mig efter säsongen. Sen vore det så klart kul att träffa bröderna Abbott vid något tillfälle för att lära känna killarna – sen får vi se om det blir så att vi kör några träningar ihop eller inte.