• Huvudsponsorer

Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 19 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Tisdag Tis 29 December Dec

Klart med ny målvakt

22 april 2013 20:08

Luleå Hockey har gjort klart med vem som skall komplettera David Rautio i kassen den kommande säsongen. Det blir 28-årige kanadensaren Daniel Bellissimo, som förra säsongen representerade Timrå IK. Han har skrivit på för Luleå Hockey för de kommande två säsongerna.


Lars ”Osten” Bergström, sportchef
- Vi är glada att ha signat Daniel som ny målvakt för Luleå Hockey. Han har under säsongen visat att han är en bra målvakt – inte minst i matcherna mot oss. Vi känner att han har en stor potential för ytterligare utveckling och att det kommer kunna ske i vår förening under ledning av Daniel Henriksson.

Daniel Henriksson, målvaktstränare
- Bellissimo är en atletisk målvakt med snabba reflexer och som gjort bra ifrån sig var än han spelat i sin karriär – så det skall bli roligt att få jobba tillsammans med honom och David Rautio de kommande säsongerna.

Daniel Bellissimo, målvakt
- Jag ser verkligen fram emot att få spela för Luleå Hockey som jag förstått är en riktigt bra organisation och som hade en fantastisk säsong. Och förhoppningsvis kan jag vara med och hjälpa till för att vi skall kunna nå hela vägen nästa gång.

– Just nu är jag hemma i Kanada och återhämtar mig efter säsongen. Sen vore det så klart kul att träffa bröderna Abbott vid något tillfälle för att lära känna killarna – sen får vi se om det blir så att vi kör några träningar ihop eller inte.