• Huvudsponsorer

Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec

Suddenförlust mot Djurgården

8 oktober 2020 21:34
SHL

Det blev en svängig match för Luleå Hockey borta mot Djurgården under torsdagen som till slut avgjordes i förlängning. Där drog hemmalaget det längsta strået och vann med 3-2.


Luleå Hockey fick ingen bra start på matchen och man var ofta ett litet steg efter Djurgården i den första perioden. Det utnyttjade hemmalaget och satte press på motståndarna över hela isen och efter sex spelade minuter lyste 1-0 på tavlan. Djurgården hade sedan chansen två gånger om i powerplay men med en spelare i utvisningsbåset så plockade Norrbottningarna fram den desperation som tidigare saknats och minuterna före paus visade ändå positiva tecken.

I den andra perioden så tog sedan Luleå Hockey över och höll i taktpinnen. Sju minuter in i perioden kom man i ett fint anfall där Jack Connolly spelade in i mitten till Noel Gunler som i sin tur läste situationen fint, passade snabbt vidare till Petter Emanuelsson som pricksköt in kvitteringen. Tre minuter senare hade Norrbottningarna vänt på steken genom Isac Brännström som gav gästerna ledningen 2-1. Dessvärre så tog det bara dryga minuten för Djurgården att kvittera och det på ett aningen oturligt sätt då en chanspuck in framför mål studsade in i mål via en Luleåspelare.

I den tredje perioden böljade spelet där bägge lagen hade kommandot i olika sekvenser men detta utan att något lag drog ifrån, detta trots varsin stolpträff. Istället gick matchen till förlängning och där drog Djurgården längsta strået och avgjorde efter 02:10.