• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Söndag Sön 10 Januari Jan
Tisdag Tis 12 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Söndag Sön 17 Januari Jan
Tisdag Tis 19 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Söndag Sön 24 Januari Jan
Måndag Mån 25 Januari Jan
Idag 28 Januari Jan
Fredag Fre 29 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Fredag Fre 19 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb

Suddenförlust mot Djurgården

8 oktober 2020 21:34
SHL

Det blev en svängig match för Luleå Hockey borta mot Djurgården under torsdagen som till slut avgjordes i förlängning. Där drog hemmalaget det längsta strået och vann med 3-2.


Luleå Hockey fick ingen bra start på matchen och man var ofta ett litet steg efter Djurgården i den första perioden. Det utnyttjade hemmalaget och satte press på motståndarna över hela isen och efter sex spelade minuter lyste 1-0 på tavlan. Djurgården hade sedan chansen två gånger om i powerplay men med en spelare i utvisningsbåset så plockade Norrbottningarna fram den desperation som tidigare saknats och minuterna före paus visade ändå positiva tecken.

I den andra perioden så tog sedan Luleå Hockey över och höll i taktpinnen. Sju minuter in i perioden kom man i ett fint anfall där Jack Connolly spelade in i mitten till Noel Gunler som i sin tur läste situationen fint, passade snabbt vidare till Petter Emanuelsson som pricksköt in kvitteringen. Tre minuter senare hade Norrbottningarna vänt på steken genom Isac Brännström som gav gästerna ledningen 2-1. Dessvärre så tog det bara dryga minuten för Djurgården att kvittera och det på ett aningen oturligt sätt då en chanspuck in framför mål studsade in i mål via en Luleåspelare.

I den tredje perioden böljade spelet där bägge lagen hade kommandot i olika sekvenser men detta utan att något lag drog ifrån, detta trots varsin stolpträff. Istället gick matchen till förlängning och där drog Djurgården längsta strået och avgjorde efter 02:10.