• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Idag 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Suddenförlust mot Djurgården

8 oktober 2020 21:34
SHL

Det blev en svängig match för Luleå Hockey borta mot Djurgården under torsdagen som till slut avgjordes i förlängning. Där drog hemmalaget det längsta strået och vann med 3-2.


Luleå Hockey fick ingen bra start på matchen och man var ofta ett litet steg efter Djurgården i den första perioden. Det utnyttjade hemmalaget och satte press på motståndarna över hela isen och efter sex spelade minuter lyste 1-0 på tavlan. Djurgården hade sedan chansen två gånger om i powerplay men med en spelare i utvisningsbåset så plockade Norrbottningarna fram den desperation som tidigare saknats och minuterna före paus visade ändå positiva tecken.

I den andra perioden så tog sedan Luleå Hockey över och höll i taktpinnen. Sju minuter in i perioden kom man i ett fint anfall där Jack Connolly spelade in i mitten till Noel Gunler som i sin tur läste situationen fint, passade snabbt vidare till Petter Emanuelsson som pricksköt in kvitteringen. Tre minuter senare hade Norrbottningarna vänt på steken genom Isac Brännström som gav gästerna ledningen 2-1. Dessvärre så tog det bara dryga minuten för Djurgården att kvittera och det på ett aningen oturligt sätt då en chanspuck in framför mål studsade in i mål via en Luleåspelare.

I den tredje perioden böljade spelet där bägge lagen hade kommandot i olika sekvenser men detta utan att något lag drog ifrån, detta trots varsin stolpträff. Istället gick matchen till förlängning och där drog Djurgården längsta strået och avgjorde efter 02:10.