• Huvudsponsorer

Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Dubbla centrar presenterade i #lhflive

27 april 2018 09:15
Nyhet

På fredagsmorgonen presenterade Luleå Hockey i en direktsändning att man förlängt avtalet med 18-årige landslagscentern Isac Lundeström och att man även kontrakterat den amerikanske centern Jack Connolly för säsongen 2018/19.


Stefan ”Skuggan” Nilsson
– Det känns jätteroligt att Lundeström fortsätter sin utveckling tillsammans med oss även nästa säsong. Han är en av våra största talanger och har välförtjänt fått spela både i JVM och med Tre Kronor efter säsongen. Så nu ser vi fram emot att se honom ta nästa steg i sin utveckling.

– Vi är dessutom nöjda med att ha kontrakterat Jack Connolly som är en spelskicklig center med över fem säsongers erfarenhet av SHL. Han är en skridskostark spelare som dessutom är duktig på att teka, så vi känner att han kommer passa in bra i vår grupp med centrar för den kommande säsongen.

Isac Lundeström
– Utifrån att jag har varit här i flera säsonger, sedan flytten från Malmberget i nian för några år sedan, och trivs bra här så känns det jättebra att jag nu har förlängt mitt avtal med Luleå Hockey även över den kommande säsongen.

– Vi har fått behålla många spelare och de som kommit in ser spännande ut, så det känns som att vi skall kunna vara bättre som lag än förra säsongen och för egen del hoppas jag kunna bidra ännu mer offensivt, för jag känner att jag har den potentialen i mig.

Jack Connolly
– Jag och min fru har trivts väldigt bra i Sverige under de säsonger som jag spelat där så vi ser verkligen fram emot att flytta norrut och ansluta till Luleå Hockey för den kommande säsongen.

– Till kommande säsong kan ni förvänta er en ganska allsidig center som kommer göra sitt yttersta för att hjälpa laget att vinna så mycket matcher som det bara är möjligt.

Båda spelarna har skrivit på för Luleå Hockey 2018/2019.