Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 2 September Sep
Söndag Sön 4 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Söndag Sön 11 September Sep
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Idag 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Söndag Sön 16 Oktober Okt

Vi söker publikvärdar

8 augusti 2022 18:55
Nyhet

Luleå Hockey är inte bara det som syns på isen. Under varje hemmamatch jobbar ett hundratal frivilliga med att göra arrangemanget så trevligt som möjligt för alla våra besökare. Nu söker vi fler publikvärdar till våra matcher i SHL, CHL och SDHL.


En otroligt viktig uppgift för en positiv och säker hockeyupplevelse är publikvärdskapet. Nu söker vi dig som vill jobba med service och säkerhet för våra 150-200 000 besökare i Coop Norrbotten Arena under en hockeysäsong.

Varför finns det publikvärdar?
Luleå Hockey vill att våra besökare ska få bästa tänkbara service på våra hemmamatcher. En stor bit av detta får de av våra publikvärdar.

Vad är en publikvärd?
Som publikvärd är du föreningens förlängda arm mot alla de som besöker Coop Norrbotten Arena för våra hemmamatcher. Vilket gör dig till ett föredöme för våra övriga besökare.

Den viktigaste uppgiften som publikvärd är att ge service och företräda Luleå Hockey på ett tillmötesgående sätt. Publikvärden ansvarar även i viss mån för säkerheten, främst då genom ett förebyggande jobb.

Vad erbjuder vi dig?
Som publikvärden får du förutom möjligheten att delta på våra matcher även utbildning i juridik, sjukvård och brandkunskap som är relevanta för uppdraget.

Genom Luleå Hockey är du dessutom försäkrad under uppdraget som publikvärd och vi står för nödvändig utrustning och kläder som du behöver i din roll.

Hur blir man publikvärd?
För att bli publikvärd ska du ha fyllt 20 år samt kunna vara ett föredöme för våra besökare. Arbetet är helt ideellt och innefattar våra hemmamatcher i SHL, CHL och SDHL.

Anmäl ditt intresse till säkerhetschef Christer Medfors via e-post [email protected].