• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Tisdag Tis 3 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Fredag Fre 6 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 10 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan

Kennedy flyttar hem

15 december 2016 09:00
SHL

Forwarden Tim Kennedy har meddelat Luleå Hockey att han och familjen önskar flytta hem till Nordamerika igen, vilket innebär att bägge parter enats om att avsluta spelaravtalet, därmed blev det en halv säsong i Norrbotten för amerikanen.


Tim Kennedy anslöt till Luleå Hockey i början på september och spelade totalt 18 matcher i SHL. Han gjorde under denna tid två mål, varav ett var det matchavgörande målet borta mot Skellefteå just före uppehållet.

Tim Kennedy

– Det är olyckligt att saker och ting inte gått som planerat här i Luleå. Därför har vi tagit ett familjebeslut på att flytta hem till USA igen. Jag kan bara tacka Luleå Hockey för den här möjligheten att få spela i SHL och önskar laget all lycka till framöver och att man vinner SM-guld redan till våren.

Lars ”Osten” Bergström

– Det går inte att komma ifrån att Tim Kennedy fick en riktigt tuff start på säsongen. Han kom in i laget senare än de andra spelarna och var dessutom skadad under en period. Allt detta och en tuff familjesituation har bidragit till att han inte inledningsvis kunnat leverera utifrån sina egna och våra förväntningar.

– Vi kan bara tacka Tim för den professionella attityd som han har visat hela vägen. Trots att beslutet att flytta redan var fattat så spelade han de sista matcherna för oss inför uppehållet och hjälpte där Luleå Hockey till två välbehövliga segrar mot Skellefteå och Karlskrona.