• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Fredag Fre 16 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Söndag Sön 25 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Fredag Fre 30 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Fredag Fre 7 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec

Kennedy flyttar hem

15 december 2016 09:00
SHL

Forwarden Tim Kennedy har meddelat Luleå Hockey att han och familjen önskar flytta hem till Nordamerika igen, vilket innebär att bägge parter enats om att avsluta spelaravtalet, därmed blev det en halv säsong i Norrbotten för amerikanen.


Tim Kennedy anslöt till Luleå Hockey i början på september och spelade totalt 18 matcher i SHL. Han gjorde under denna tid två mål, varav ett var det matchavgörande målet borta mot Skellefteå just före uppehållet.

Tim Kennedy

– Det är olyckligt att saker och ting inte gått som planerat här i Luleå. Därför har vi tagit ett familjebeslut på att flytta hem till USA igen. Jag kan bara tacka Luleå Hockey för den här möjligheten att få spela i SHL och önskar laget all lycka till framöver och att man vinner SM-guld redan till våren.

Lars ”Osten” Bergström

– Det går inte att komma ifrån att Tim Kennedy fick en riktigt tuff start på säsongen. Han kom in i laget senare än de andra spelarna och var dessutom skadad under en period. Allt detta och en tuff familjesituation har bidragit till att han inte inledningsvis kunnat leverera utifrån sina egna och våra förväntningar.

– Vi kan bara tacka Tim för den professionella attityd som han har visat hela vägen. Trots att beslutet att flytta redan var fattat så spelade han de sista matcherna för oss inför uppehållet och hjälpte där Luleå Hockey till två välbehövliga segrar mot Skellefteå och Karlskrona.