• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Idag 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt

Kennedy flyttar hem

15 december 2016 09:00
SHL

Forwarden Tim Kennedy har meddelat Luleå Hockey att han och familjen önskar flytta hem till Nordamerika igen, vilket innebär att bägge parter enats om att avsluta spelaravtalet, därmed blev det en halv säsong i Norrbotten för amerikanen.


Tim Kennedy anslöt till Luleå Hockey i början på september och spelade totalt 18 matcher i SHL. Han gjorde under denna tid två mål, varav ett var det matchavgörande målet borta mot Skellefteå just före uppehållet.

Tim Kennedy

– Det är olyckligt att saker och ting inte gått som planerat här i Luleå. Därför har vi tagit ett familjebeslut på att flytta hem till USA igen. Jag kan bara tacka Luleå Hockey för den här möjligheten att få spela i SHL och önskar laget all lycka till framöver och att man vinner SM-guld redan till våren.

Lars ”Osten” Bergström

– Det går inte att komma ifrån att Tim Kennedy fick en riktigt tuff start på säsongen. Han kom in i laget senare än de andra spelarna och var dessutom skadad under en period. Allt detta och en tuff familjesituation har bidragit till att han inte inledningsvis kunnat leverera utifrån sina egna och våra förväntningar.

– Vi kan bara tacka Tim för den professionella attityd som han har visat hela vägen. Trots att beslutet att flytta redan var fattat så spelade han de sista matcherna för oss inför uppehållet och hjälpte där Luleå Hockey till två välbehövliga segrar mot Skellefteå och Karlskrona.