Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Luleå Hockey tryckte på men föll mot Linköping

18 november 2021 21:37
SHL

Luleå Hockey hade vittring på både mål och poäng borta mot Linköping och skapade ett rejält tryck i den tredje perioden. Norrbottningarna lyckades dock inte ta betalt för slitet och föll till slut med 3-2 borta mot Linköping under torsdagen.


Den första perioden bjöd på två lag som såg ut att vara ringrostiga efter landslagsuppehållet där framförallt passningskvaliteten inte riktigt fanns där. Istället vaknade matchen till liv och det rejält i den andra perioden som blev målrik. Hemmalaget Linköping ryckte till sig en tvåmålsledning innan Luleå Hockey reducerade genom Linus Omark. Gästerna fick sedan se motståndarna dra ifrån ytterligare till 3-1 men 55 sekunder från den andra periodpausen kom en viktig reducering till 3-2 genom Brendan Shinnimin.

I den tredje perioden tryckte sedan Luleå Hockey tillbaka Linköping och det rejält. Antalet anfall från hemmalaget kunder räknas på en hand och östgötarna fick faktiskt inte iväg ett enda skott på Luleåmålet. I andra änden av banan så täppte Linköping igen framför eget mål och trots många långa anfall perioden igenom så hittade Luleå Hockey fram med åtta skott på mål men dessvärre inget i kassen. Förlust alltså med 3-2 och på lördag är det upp på hästryggen igen då Örebro väntar på bortaplan.