• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

SHL-kontraktet klart för Lundkvist

10 januari 2018 10:25
SHL

Nu är det klart. Succéjunioren Nils Lundkvist har kommit överens med Luleå Hockey om ett första SHL-avtal som gäller fram till och med säsongen 2019/2020.


17-årige Nils Lundkvist kom från Piteå till Luleå Hockey för tre säsonger sedan och har sedan dess spelat med juniorlagen fram till att han under hösten fick göra sin SHL-debut i en hemmamatch mot Malmö. Första SHL-målet gjorde han i bortasegern mot Skellefteå den 30/12 och i bortamatchen mot Brynäs efter nyåret registrerades han för första gången för över 20 spelade minuter i en SHL-match.

Stefan Nilsson, General Manager
– Vi har länge känt till Nils Lundkvist potential, ändå har det varit imponerande att se det sätt som han har kunnat ta sitt spel till en högre nivå. Det är därför mycket välförtjänt som han nu har ett SHL-avtal med Luleå Hockey. Samtidigt är det ett gott betyg till vår juniorverksamhet och Norrbotten som en plantskola för framtida hockeyspelare.

Nils Lundkvist
– Det känns jättebra att vi har kommit överens om det här SHL-avtalet med Luleå Hockey. Det är vad som varit min dröm sedan jag kom hit för att spela med juniorlaget för några säsonger sedan. Det här avtalet ger mig möjligheten att kunna fortsätta utvecklas på bästa sätt som hockeyspelare.

Nästa hemmamatch för Luleå Hockey är Kidzday på lördag 13/1 kl 15:15. Biljetterna hittar du som vanligt på biljett.luleahockey.se.