• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 26 Februari Feb
Onsdag Ons 27 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Idag 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr

SHL-kontraktet klart för Lundkvist

10 januari 2018 10:25
SHL

Nu är det klart. Succéjunioren Nils Lundkvist har kommit överens med Luleå Hockey om ett första SHL-avtal som gäller fram till och med säsongen 2019/2020.


17-årige Nils Lundkvist kom från Piteå till Luleå Hockey för tre säsonger sedan och har sedan dess spelat med juniorlagen fram till att han under hösten fick göra sin SHL-debut i en hemmamatch mot Malmö. Första SHL-målet gjorde han i bortasegern mot Skellefteå den 30/12 och i bortamatchen mot Brynäs efter nyåret registrerades han för första gången för över 20 spelade minuter i en SHL-match.

Stefan Nilsson, General Manager
– Vi har länge känt till Nils Lundkvist potential, ändå har det varit imponerande att se det sätt som han har kunnat ta sitt spel till en högre nivå. Det är därför mycket välförtjänt som han nu har ett SHL-avtal med Luleå Hockey. Samtidigt är det ett gott betyg till vår juniorverksamhet och Norrbotten som en plantskola för framtida hockeyspelare.

Nils Lundkvist
– Det känns jättebra att vi har kommit överens om det här SHL-avtalet med Luleå Hockey. Det är vad som varit min dröm sedan jag kom hit för att spela med juniorlaget för några säsonger sedan. Det här avtalet ger mig möjligheten att kunna fortsätta utvecklas på bästa sätt som hockeyspelare.

Nästa hemmamatch för Luleå Hockey är Kidzday på lördag 13/1 kl 15:15. Biljetterna hittar du som vanligt på biljett.luleahockey.se.