Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj

SHL-kontraktet klart för Lundkvist

10 januari 2018 10:25
SHL

Nu är det klart. Succéjunioren Nils Lundkvist har kommit överens med Luleå Hockey om ett första SHL-avtal som gäller fram till och med säsongen 2019/2020.


17-årige Nils Lundkvist kom från Piteå till Luleå Hockey för tre säsonger sedan och har sedan dess spelat med juniorlagen fram till att han under hösten fick göra sin SHL-debut i en hemmamatch mot Malmö. Första SHL-målet gjorde han i bortasegern mot Skellefteå den 30/12 och i bortamatchen mot Brynäs efter nyåret registrerades han för första gången för över 20 spelade minuter i en SHL-match.

Stefan Nilsson, General Manager
– Vi har länge känt till Nils Lundkvist potential, ändå har det varit imponerande att se det sätt som han har kunnat ta sitt spel till en högre nivå. Det är därför mycket välförtjänt som han nu har ett SHL-avtal med Luleå Hockey. Samtidigt är det ett gott betyg till vår juniorverksamhet och Norrbotten som en plantskola för framtida hockeyspelare.

Nils Lundkvist
– Det känns jättebra att vi har kommit överens om det här SHL-avtalet med Luleå Hockey. Det är vad som varit min dröm sedan jag kom hit för att spela med juniorlaget för några säsonger sedan. Det här avtalet ger mig möjligheten att kunna fortsätta utvecklas på bästa sätt som hockeyspelare.

Nästa hemmamatch för Luleå Hockey är Kidzday på lördag 13/1 kl 15:15. Biljetterna hittar du som vanligt på biljett.luleahockey.se.