• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Idag 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Luleå Hockey föll i utvisningsrik träningsmatch

18 augusti 2020 20:24
Herr

Luleå Hockey föll 4-2 i en utvisningsrik träningsmatch hemma mot Modo under tisdagskvällen. Och apropå utvisningar så gjorde gästerna samtliga sina mål i powerplay.


Det blev en match som i mångt och mycket rycktes sönder av alla utvisningar där Luleå Hockey drog på sig hela tio tvåminutersutvisningar mot Modos åtta. Och trots skottövertag 36-17 i matchen så var det gästerna som drog mest nytta av de numerära överlägena och gjorde alla sina fyra mål i just den spelformen.

0-1 kom efter 04:25 då Modo tog till vara på ett felpass i egen zon från Luleå Hockey i samma veva som gästerna blev fulltaliga. Kvitteringen kom blott 26 sekunder senare genom Karl Fabricius assisterad av Fredrik Styrman, detta i en första period där Norrbottningarna annars var i förarsätet.

En bra inledningsperiod följdes dock upp av två sämre perioder med som sagt flertalet utvisningar. 2-1 efter fyrtio spelade minuter hann bli 1-4 i den tredje perioden innan Linus Klasen dundrade in och fastställde slutresultatet till 2-4 i matchens slutminut, även det målet i powerplay.

Nästa vecka, närmare bestämt torsdag 27 augusti, väntar nästa hemmamatch för Luleå Hockey som då gästar Skellefteå AIK.