Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Idag 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt

Nytt huvudsponsoravtal klart

4 mars 2014 20:30

I samband med att Luleå Hockey under tisdagskvällen firade 30 år i Eliten passade huvudsponsorn SSAB på att presentera att man förlängt ett av svensk hockeys mest framgångsrika samarbeten över de kommande tre säsongerna.


Luleå Hockey avancerade den 4 mars 1984 upp i Elitserien och har sedan dess varit bofasta i den högsta serien i Sverige och har aldrig behövt kvala för att behålla sin plats. Under hela den tiden har också SSAB varit föreningens huvudsponsor och det är nu klart att det samarbetet fortsätter även in i framtiden.

– Det är för oss i Luleå Hockey mycket viktigt att vi kan fortsätta vårt framgångsrika samarbete. Vi vet att Luleå Hockey tillför mervärden som säkrar att insatserna är lönsamma för SSAB. Vi på Luleå Hockey vill göra allt vad vi kan för att bidra till SSABs framgång. Det har också för oss blivit allt mer viktigt med den starka kopplingen mellan ”Luleås Stålmän” och SSAB. För mig personligen har det också blivit allt mera tydligt då jag numera möter SSAB:s medarbetare som ny vd för Luleå Hockey, säger Stefan Enbom. (platschef för SSAB i Luleå 2007-2013).

Det var på den välbesökta jubileumsbanketten och på mediakuben inför jubileumspubliken som SSAB:s platschef i Luleå och Borlänge Per Bondemark tillkännagav det fortsatta samarbetet.

– Vi har tydligt visat att vi har en klar målsättning och en långsiktighet som huvudsponsor för Luleå Hockey. Det som gör att vi uppskattat vårt samarbete är att det i alla lägen bygger på ett vinna-vinna upplägg. Det är också viktigt att vårt fantastiska varumärke, SSAB, blir profilerat via Luleå Hockey. Det är få idrottsintresserade i Sverige som inte kopplar samman SSAB med Luleå Hockey, avslutar Per Bondemark.