• Huvudsponsorer

Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov

Berglund om helgens matcher

29 september 2019 18:24
SDHL

Det blev en tuff helg för Luleå Hockey/MSSK i dubbelmötet mot HV71. Det var två jämna matcher där lagen vann varsin batalj.


I fredags blev det en riktig rysare som avgjordes i förlängning där Ronja Savolainen satte slutresultatet 3-2. Och lördagens match var det HV71 som fick jubla i en match som länge var mållös men blev tillslut 3-0 efter att sista målet gjordes i öppen kasse.

– Matcherna var ganska lika varandra, det var jämt och böljande spel. Det var fartfyllda och roliga matcher att spela, vi hade velat komma ut bättre från start men nu fick vi jobba oss in i matcherna, säger backen Ebba Berglund.

Backen om vad som kan förbättras inför kommande matcher.

– Vi måste bli bättre på att göra mål, vi gör många bra saker framåt och skapar många chanser men vi behöver helt enkelt vara hetare framför kassen och mer effektiva när vi får möjligheter framåt. Samtidigt måste vi minimera våra misstag, ska våra motståndare få chanser ska dem själva skapa dem, inte att vi ger dem lägen för att vi slarvar.

Ebba som gör sin andra säsong med Luleå Hockey/MSSK säger så här om sin egen insats så här långt.

– Nu är det tidigt på säsongen men jag känner att jag har haft en bra sommar och är i en bra form. Det har gått bra på matcherna så nu handlar det om att fortsätta jobba och få ut allt jag kan på isen.

SDHL är jämnare och tuffare än någonsin vilket Ebba bara tycker är positivt.

– Det är dem tighta matcherna vi gillar att spela så det är bara roligt att ligan blivit jämnare. Det märks att ligan satsar mer och att klubbarna vill få fram sina damlag mer nu än tidigare vilket är väldigt kul.