• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Tisdag Tis 5 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Söndag Sön 10 Januari Jan
Tisdag Tis 12 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Söndag Sön 17 Januari Jan
Tisdag Tis 19 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Idag 23 Januari Jan
Söndag Sön 24 Januari Jan
Måndag Mån 25 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Fredag Fre 29 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb

Segern gled Luleå Hockey ur händerna

28 december 2018 21:36
SHL

Luleå Hockey öppnade urstarkt och övertygade rejält i den första perioden hemma mot Timrå IK under fredagskvällen. Men allt vad matchen led så tappade Norrbottningarna initiativet och fick till slut se sig besegrade, 1-2 i förlängning.


Det var verkligen en match med två ansikten. I den första perioden var det kraftig slagsida av Luleå Hockeys spelövertag och allt som allt sköt norrbottningarna hela 23 skott mot Timrås 6 i den första perioden. Och man hade tillräckligt med chanser för ett par mål men fick nöja sig med en 1-0-ledning i första paus. Niklas Olausson tog tillvara på en sargstuds efter att Robin Kovács skjutit strax utanför i just innan.

I den andra perioden kom hemmalagets spel av sig och mittenakten blev tämligen jämn och utan att något av lagen tog tak i taktpinnen och resultatet från den första perioden stod sig även efter fyrtio spelade minuter. I den tredje perioden fick hemmapubliken se ett tämligen avvaktande Luleå Hockey vilket medförde att gästerna vann mer och mer mark ju längre tiden gick. Och mycket väl, i matchens slutminuter kvitterade också Timrå efter att man plockat ut målvakten för att satsa på spel med sex utespelare. Och inte nog med det, gästerna fick också det sista skrattet för kvällen och avgjorde tillställningen i förlängningsperiodens sista spelminut. Det som såg så lovande ut i starten blev alltså till slut en poäng för Luleå Hockey ikväll.