• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Förlängt med Jonas Berglund

20 november 2019 14:00
Nyhet

Under onsdagen blev det klart att snart 29-årige Jonas Berglund förlängt sitt avtal med Luleå Hockey så att det gäller över ytterligare två säsonger - till och med 2021/2022.


Älvsbyfostrade Jonas Berglund kom till Luleå Hockey redan som junior och gjorde flera säsonger i föreningen innan han spelade tre säsonger med Asplöven i HockeyAllsvenskan och sedan gjorde bra ifrån sig i den norska ligan före han återvände till Luleå Hockey under säsongen 2017/2018.

Den här säsongen har Jonas Berglund gjort 4 SHL-mål och stått för 3 poäng i CHL samtidigt som han varit en starkt bidragande orsak till att Luleå Hockey fortsatt är ett av SHL:s främsta lag i numerära underlägen.

Ulf Engman, Vice GM
– Det känns jättebra att vi kommit överens med Jonas Berglund som har börjat den här säsongen på ett väldigt bra sätt. Han har under sin tid i Luleå Hockey visat att han är lika användbar som center som ytterforward och att han är en av dom spelare som vi gärna har inne i slutet på matcherna när allt skall avgöras. Jonas är en väldigt bra spelare i boxplay och har både utvecklat och fått utdelning i sitt offensiva spel – vilket gör honom än mer användbar för vårat lag.

Jonas Berglund
– Det känns otroligt bra att vi har kommit överens om en fortsättning och jag är stolt över att få fortsätta vara en del av Sveriges vackraste förening i ytterligare två säsonger. För egen del har det gått bra hela säsongen och det känns som att jag tagit nästa steg i mitt spel. Jag känner förtroende från både tränare och sportchefer, vilket är väldigt kul och det man längtar efter mest av allt just nu är att få vara med och vinna ytterligare ett SM-guld till föreningen.

Nästa chans att se Jonas Berglund och laget spela match på hemmaplan är torsdag 21/11 kl 19:00 då man möter Brynäs i Coop Norrbotten Arena.