• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov

Förlängt med Jonas Berglund

20 november 2019 14:00
Nyhet

Under onsdagen blev det klart att snart 29-årige Jonas Berglund förlängt sitt avtal med Luleå Hockey så att det gäller över ytterligare två säsonger - till och med 2021/2022.


Älvsbyfostrade Jonas Berglund kom till Luleå Hockey redan som junior och gjorde flera säsonger i föreningen innan han spelade tre säsonger med Asplöven i HockeyAllsvenskan och sedan gjorde bra ifrån sig i den norska ligan före han återvände till Luleå Hockey under säsongen 2017/2018.

Den här säsongen har Jonas Berglund gjort 4 SHL-mål och stått för 3 poäng i CHL samtidigt som han varit en starkt bidragande orsak till att Luleå Hockey fortsatt är ett av SHL:s främsta lag i numerära underlägen.

Ulf Engman, Vice GM
– Det känns jättebra att vi kommit överens med Jonas Berglund som har börjat den här säsongen på ett väldigt bra sätt. Han har under sin tid i Luleå Hockey visat att han är lika användbar som center som ytterforward och att han är en av dom spelare som vi gärna har inne i slutet på matcherna när allt skall avgöras. Jonas är en väldigt bra spelare i boxplay och har både utvecklat och fått utdelning i sitt offensiva spel – vilket gör honom än mer användbar för vårat lag.

Jonas Berglund
– Det känns otroligt bra att vi har kommit överens om en fortsättning och jag är stolt över att få fortsätta vara en del av Sveriges vackraste förening i ytterligare två säsonger. För egen del har det gått bra hela säsongen och det känns som att jag tagit nästa steg i mitt spel. Jag känner förtroende från både tränare och sportchefer, vilket är väldigt kul och det man längtar efter mest av allt just nu är att få vara med och vinna ytterligare ett SM-guld till föreningen.

Nästa chans att se Jonas Berglund och laget spela match på hemmaplan är torsdag 21/11 kl 19:00 då man möter Brynäs i Coop Norrbotten Arena.