• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Idag 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt

Luleå Hockey nära att hämta ikapp

15 november 2018 21:35
SHL

En stark tredje period var nära att ge poäng men Luleå Hockey fick till slut lämna Vida Arena tomhänta. Detta efter att man förlorat 2-1 borta mot Växjö Lakers under torsdagskvällen.


Luleå Hockey fick ingen vidare start på matchen. Hemmalaget Växjö Lakers tog tag i taktpinnen och höll den perioden genom och satte ett hårt tryck på gästerna som mest fick ägna tiden åt att freda det egna målet. Lakers vann skotten med 10-3 och gick också till första pausvilan med ledning 1-0.

I den andra perioden lyfte sig norrbottningarna en aning men fortfarande utan att hota framåt under några längre perioder. Istället ökade hemmalaget på till 2-0, tre minuter in i perioden och efter två spelade perioder såg Lakers ledning tämligen stabil ut.

Då kom Luleå Hockey ut som nästan ett nytt lag till den tredje perioden. Norrbottningarna åkte skridskor, träffade rätt med passningarna och pressade motståndarna över hela isen vilket också ändrade matchbilden helt. Nu var det gästerna som kontrollerade händelserna och tryckte på för en reducering men ett så annars effektivt Luleå Hockey hade svårt att få utdelning i den tredje perioden. När målet kom så var det lite väl sent, klockan på 17:18 då Petter Emanuelsson smällde in reduceringen direkt efter vunnen tekning från centerkollegan Jack Connolly. Norrbottningarna gjorde ändock ett tappert försök att forcera fram en kvittering men utan framgång den här kvällen.