• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Tisdag Tis 5 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Söndag Sön 10 Januari Jan
Tisdag Tis 12 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Söndag Sön 17 Januari Jan
Tisdag Tis 19 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Idag 23 Januari Jan
Söndag Sön 24 Januari Jan
Måndag Mån 25 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Fredag Fre 29 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb

Luleå Hockey nära att hämta ikapp

15 november 2018 21:35
SHL

En stark tredje period var nära att ge poäng men Luleå Hockey fick till slut lämna Vida Arena tomhänta. Detta efter att man förlorat 2-1 borta mot Växjö Lakers under torsdagskvällen.


Luleå Hockey fick ingen vidare start på matchen. Hemmalaget Växjö Lakers tog tag i taktpinnen och höll den perioden genom och satte ett hårt tryck på gästerna som mest fick ägna tiden åt att freda det egna målet. Lakers vann skotten med 10-3 och gick också till första pausvilan med ledning 1-0.

I den andra perioden lyfte sig norrbottningarna en aning men fortfarande utan att hota framåt under några längre perioder. Istället ökade hemmalaget på till 2-0, tre minuter in i perioden och efter två spelade perioder såg Lakers ledning tämligen stabil ut.

Då kom Luleå Hockey ut som nästan ett nytt lag till den tredje perioden. Norrbottningarna åkte skridskor, träffade rätt med passningarna och pressade motståndarna över hela isen vilket också ändrade matchbilden helt. Nu var det gästerna som kontrollerade händelserna och tryckte på för en reducering men ett så annars effektivt Luleå Hockey hade svårt att få utdelning i den tredje perioden. När målet kom så var det lite väl sent, klockan på 17:18 då Petter Emanuelsson smällde in reduceringen direkt efter vunnen tekning från centerkollegan Jack Connolly. Norrbottningarna gjorde ändock ett tappert försök att forcera fram en kvittering men utan framgång den här kvällen.