Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Onsdag Ons 2 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar

Första nyförvärvet presenteras

12 april 2013 12:45

Luleå Hockey är mitt uppe i förberedelserna inför SM-finalen mot Skellefteå - men här presenteras ändå föreningens första nyförvärv inför Elitserien 2013/14.


Det är den 23-årige backen Andreas Hjelm som skrivit på ett kontrakt för de två kommande säsongerna med Luleå Hockey. Andreas kommer närmast från två säsonger med Södertälje SK i HockeyAllsvenskan.

– Andreas är en skridskoskicklig och spelintelligent back som har mycket offensiva kvaliteter i sig och som tidigare visat en god förmåga till att producera poäng - något som vi hoppas att han kommer ta med sig hit och utveckla ytterligare tillsammans med oss i Luleå Hockey, säger sportchef Lars "Osten" Bergström.

Med sina 7 mål och 27 assist på 50 matcher var han HockeyAllsvenskans näst främste back på att samla poäng den gångna säsongen och placerade sig samtidigt som tredje poängbäste spelare i det egna laget.

– Det känns väldigt spännande och roligt att få komma till Elitserien och att dessutom få chansen att spela för ett så pass bra lag som Luleå Hockey. Min sambo är höggravid och det känns därför bara bra att vi kunnat etablera oss redan nu i Luleå, som känns som en mysig stad, så att vi har ett hem ordnat när barnet väl kommer, säger Andreas Hjelm, back i Luleå Hockey den kommande säsongen.