• Huvudsponsorer

Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 19 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Tisdag Tis 29 December Dec

Första nyförvärvet presenteras

12 april 2013 12:45

Luleå Hockey är mitt uppe i förberedelserna inför SM-finalen mot Skellefteå - men här presenteras ändå föreningens första nyförvärv inför Elitserien 2013/14.


Det är den 23-årige backen Andreas Hjelm som skrivit på ett kontrakt för de två kommande säsongerna med Luleå Hockey. Andreas kommer närmast från två säsonger med Södertälje SK i HockeyAllsvenskan.

– Andreas är en skridskoskicklig och spelintelligent back som har mycket offensiva kvaliteter i sig och som tidigare visat en god förmåga till att producera poäng - något som vi hoppas att han kommer ta med sig hit och utveckla ytterligare tillsammans med oss i Luleå Hockey, säger sportchef Lars "Osten" Bergström.

Med sina 7 mål och 27 assist på 50 matcher var han HockeyAllsvenskans näst främste back på att samla poäng den gångna säsongen och placerade sig samtidigt som tredje poängbäste spelare i det egna laget.

– Det känns väldigt spännande och roligt att få komma till Elitserien och att dessutom få chansen att spela för ett så pass bra lag som Luleå Hockey. Min sambo är höggravid och det känns därför bara bra att vi kunnat etablera oss redan nu i Luleå, som känns som en mysig stad, så att vi har ett hem ordnat när barnet väl kommer, säger Andreas Hjelm, back i Luleå Hockey den kommande säsongen.