Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Första nyförvärvet presenteras

12 april 2013 12:45

Luleå Hockey är mitt uppe i förberedelserna inför SM-finalen mot Skellefteå - men här presenteras ändå föreningens första nyförvärv inför Elitserien 2013/14.


Det är den 23-årige backen Andreas Hjelm som skrivit på ett kontrakt för de två kommande säsongerna med Luleå Hockey. Andreas kommer närmast från två säsonger med Södertälje SK i HockeyAllsvenskan.

– Andreas är en skridskoskicklig och spelintelligent back som har mycket offensiva kvaliteter i sig och som tidigare visat en god förmåga till att producera poäng - något som vi hoppas att han kommer ta med sig hit och utveckla ytterligare tillsammans med oss i Luleå Hockey, säger sportchef Lars "Osten" Bergström.

Med sina 7 mål och 27 assist på 50 matcher var han HockeyAllsvenskans näst främste back på att samla poäng den gångna säsongen och placerade sig samtidigt som tredje poängbäste spelare i det egna laget.

– Det känns väldigt spännande och roligt att få komma till Elitserien och att dessutom få chansen att spela för ett så pass bra lag som Luleå Hockey. Min sambo är höggravid och det känns därför bara bra att vi kunnat etablera oss redan nu i Luleå, som känns som en mysig stad, så att vi har ett hem ordnat när barnet väl kommer, säger Andreas Hjelm, back i Luleå Hockey den kommande säsongen.