• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Idag 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Studenternas dag på onsdag

26 september 2014 09:39

Onsdag 1 oktober är det Studenternas Dag när Luleå Hockey möter Frölunda Indians i Coop Norrbotten Arena. Det innebär att Luleå Hockey kommer ha specialerbjudanden till alla studenter på LTU och att laget även kommer finnas ute på Campus inför matchen.


Coop Norrbotten Arena har en placering mitt mellan Campus på Luleå tekniska universitet och Luleå centrum – därför känns det naturligt att många studenter borde välja Luleå Hockey för att få en härlig sportupplevelse tillsammans med övriga norrbottningar.

På tisdag 30/9 kommer Luleå Hockeys spelare luncha ute på LTU efter sin träning. Det innebär att den som vill komma och snacka lite med spelarna och få en autograf är välkommen till ljusgården vid Stuk under den senare delen av lunchen.

Men redan från kl 11.00 kommer det finnas folk från Luleå Hockey i ljusgården för att informera om Studenternas Dag och för att kunna sälja biljetter på plats. Studentkårerna vid LTU kommer hjälpa till och förmedla våra studenterbjudanden till alla intresserade studenter.

En inbjudan till studentföreningarna om att vara med i en paustävling kommer dessutom gå ut under fredagen – så förhoppningsvis finns det lite extra roligt att se ute på isen i paus till denna match.

Luleå Hockey har för övrigt alltid rabatt till LTU-studenter på sina matcher. 150 kr för en sittplats är priset (exklusive matcher mot Skellefteå eller under SM-slutspelet) när Luleå Hockey spelar i SHL. Dessutom kommer kåranslutna att kunna köpa ståplatsbiljetter för 50 kr framöver.

Plus att studenter liksom övriga åskådare åker gratis buss till och från matchen med LLT mot uppvisande av matchbiljett.