• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

100 nya år med Janne Sandström

29 oktober 2013 18:43

Luleåfans brukar emellanåt sjunga att de vill ha hundra nya år med backen Janne Sandström och nu är det första steget taget, då han idag förlängt sitt kontrakt med Luleå Hockey med ytterligare en säsong.

- Från Luleå Hockeys sida vill vi jobba med Janne Sandström i 100 år till - men vi har enats om att ta det ett år i taget. Det känns bra att vi tidigt kunnat komma överens med en trotjänare och en betydelsefull spelare för vårat lag, säger sportchef Lars "Osten" Bergström


Det var på mediakuben inför ett fullsatt Coop Norrbotten Arena som sportchefen Lars ”Osten” Bergström presenterade sin första kontraktsförlängning för säsongen. Backen Janne Sandström som spelat nästan 700 matcher i SHL och SM-slutspelet med Luleå Hockey.

– Jag är jätteglad och nöjd över att vi kunnat komma överens om en förlängning redan nu. Det känns skönt att veta vad man skall göra även nästa säsong så att man kan lägga det åt sidan och fokusera helt på det vi skall åstadkomma tillsammans på isen, säger Janne Sandström själv om sitt nya kontrakt.

Janne som har Öjebyn IF som moderklubb och som spelat i Luleå Hockey sedan 2001 ser fram emot ett fortsatt samarbete med Luleå Hockey.

– Det har hänt en hel del under min tid i föreningen och de senaste åren har varit riktigt bra både sportsligt och runt omkring laget, arenan och alla som jobbar åt Luleå Hockey. Så det känns spännande att få vara med om den fortsatta resan som vi alla vet kan nå ännu längre, avslutar Janne.