Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Idag 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan

Treårsavtal med Christian Jaros

16 december 2016 13:08
SHL

Luleå Hockey har kontrakterat sin 20-årige backtalang Christian Jaros även för de kommande tre säsongerna. Jaros som spelat 74 SHL-matcher och den här säsongen levererat en supertackling som till och med finns avbildad på t-shirt.


Christian Jaros kom inför säsongen 2013/2014 till Luleå Hockey från Slovakien för att utvecklas i föreningens juniorverksamhet. Och det är precis vad Christian har gjort genom hårt och målmedvetet arbete. Den här säsongen har han tagit för sig mycket mer i spelet och levererat både fint spel och grymma tacklingar som gjort honom till en verklig publikfavorit.

Christian Jaros

– Det känns väldigt bra att få bo kvar i Luleå som blivit mitt nya hem efter dom här fyra säsongerna i Norrbotten. Jag trivs jättebra med laget, fansen och organisationen som redan har hjälpt mig så mycket med min utveckling sedan jag först kom hit. Förhoppningsvis kan jag fortsätta att utvecklas i rätt riktning så att jag blir en ännu bättre spelare innan jag tar steget över till Nordamerika.

Lars Bergström

– Med sin tävlingsinstinkt och träningsvilja har Christian potentialen till att bli en tvåvägsback på absolut högsta nivå. Han har redan nu visat vad han går för och vi vet att det finns ytterligare utrymme för utveckling. Det kommer att bli väldigt roligt att följa Christian framöver.

– Han kom till Luleå som en ung spelare och har utvecklats på ett fantastiskt sätt i vår förening. Därför känns det extra glädjande att han fortsatt litar på Luleå Hockey och vill fortsätta sin utveckling här de kommande tre säsongerna.