• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Treårsavtal med Christian Jaros

16 december 2016 13:08
SHL

Luleå Hockey har kontrakterat sin 20-årige backtalang Christian Jaros även för de kommande tre säsongerna. Jaros som spelat 74 SHL-matcher och den här säsongen levererat en supertackling som till och med finns avbildad på t-shirt.


Christian Jaros kom inför säsongen 2013/2014 till Luleå Hockey från Slovakien för att utvecklas i föreningens juniorverksamhet. Och det är precis vad Christian har gjort genom hårt och målmedvetet arbete. Den här säsongen har han tagit för sig mycket mer i spelet och levererat både fint spel och grymma tacklingar som gjort honom till en verklig publikfavorit.

Christian Jaros

– Det känns väldigt bra att få bo kvar i Luleå som blivit mitt nya hem efter dom här fyra säsongerna i Norrbotten. Jag trivs jättebra med laget, fansen och organisationen som redan har hjälpt mig så mycket med min utveckling sedan jag först kom hit. Förhoppningsvis kan jag fortsätta att utvecklas i rätt riktning så att jag blir en ännu bättre spelare innan jag tar steget över till Nordamerika.

Lars Bergström

– Med sin tävlingsinstinkt och träningsvilja har Christian potentialen till att bli en tvåvägsback på absolut högsta nivå. Han har redan nu visat vad han går för och vi vet att det finns ytterligare utrymme för utveckling. Det kommer att bli väldigt roligt att följa Christian framöver.

– Han kom till Luleå som en ung spelare och har utvecklats på ett fantastiskt sätt i vår förening. Därför känns det extra glädjande att han fortsatt litar på Luleå Hockey och vill fortsätta sin utveckling här de kommande tre säsongerna.