• Huvudsponsorer

Juniorhelg i Luleå

25 september 2014 15:01

Nu är det en riktig superhelg för alla er som älskar hockey och som med egna ögon vill se framtidens Luleå Hockey-spelare in action.


Nu i helgen är det fullspäckat med juniorhockey i Coop Norrbotten Arena. Då spelar nämligen J20, J18 och J16 matcher både på lördag och söndag.

Det hela sparkar igång lördag klockan 12:00 i B-hallen då J16-laget tar emot Sundsvall i vad som blir seriepremiär för J16-serien.
- Det ska bli fantastiskt kul att dra igång serien. Vi har större delen av TV-pucklaget i vår trupp så vi har ett riktigt bra lag med många talanger att jobba med, säger tränaren Urban Wikberg som såg sitt lag besegra Skellefteå på bortaplan i genrepet inför premiären.

Klockan 13:00 fortsätter hockeyfesten i Coop Norrbotten Arena då J18-laget tar emot Björklöven. J18-serien har redan börjat och Luleå Hockey stoltserar med tre segrar på lika många matcher där man bland annat besegrade Kramfors med 10-0.
- Den matchen är vi mest nöjd med, konstaterar tränaren Jens Själin.
- Vi följde vår matchplan till punkt och pricka och hade ett bra tryck mot kassen och vann dessutom den första perioden med 7-0.

Slutligen avslutas hockeylördagen i Coop Norrbotten Arena med J20-laget som 17:00 tar emot MODO. Luleå Hockey har hittills spelat fyra matcher och vunnit två av dessa. Senast besegrade man Mora med 4-1.
- Vi är nöjda med inledningen på serien och känner att många saker utvecklas allt eftersom vi spelar och tränar, säger tränaren Stefan Hedlund.
- Vi anser att prestationerna hittills varit genomgående bra och att spelarna utvecklats på ett bra sätt under hösten.

På söndag fortsätter hockeyhelgen med tre nya matcher då J16 tar emot Timrå, J18 tar emot Vännäs och J20 möter Timrå.