• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Idag 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt

Velkommen Nicoline!

7 maj 2019 12:41
Nyhet

I ett första #lhflive kopplat till SDHL-laget presenterade Fredrik Glader på tisdagen att han kontrakterat Nicoline Söndergaard Jensen för de kommande två säsongerna.


Nicoline Söndergaard Jensen är en 26-årig dansk landslagsforward som spelat de tre senaste säsongerna för Linköping i SDHL och dessförinnan spelat fyra säsonger i den amerikanska collegehockeyn.

Fredrik Glader
– Vi var intresserade av att värva Nicoline redan när hon kom till Sverige från college och har sedan dess mött henne under de tre senaste säsongerna, så vi vet mycket väl vilken spelare vi fått tag på. Hon är en hårt arbetande tvåvägsspelare som alltid ger allt i alla situationer och för laget. Känslan är dessutom att hon blivit allt bättre på det offensiva spelet under sin tid i Linköping och var i mitt tycke deras klart bästa spelare i finalspelet som öppnade upp för de mer namnkunniga spelarna.

Nicoline Söndergaard Jensen
– Det känns jättebra att vara klar för Luleå Hockey/MSSK och jag ser nu med förväntan fram emot att få träffa mitt nya lag och få börja med förberedelserna inför den kommande säsongen.

– Valet att flytta norrut kommer utav att jag vill bli en bättre hockeyspelare och få vara en del av en riktigt bra träningsmiljö, som jag förstått man har från mina vänner Josefine Hoegh-Persson och Michelle Karvinen.