Lördag Lör 14 Januari Jan
Tisdag Tis 17 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Söndag Sön 29 Januari Jan
Måndag Mån 30 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Onsdag Ons 1 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Februari Feb
Fredag Fre 3 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Tisdag Tis 7 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Söndag Sön 26 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar

Velkommen Nicoline!

7 maj 2019 12:41
Nyhet

I ett första #lhflive kopplat till SDHL-laget presenterade Fredrik Glader på tisdagen att han kontrakterat Nicoline Söndergaard Jensen för de kommande två säsongerna.


Nicoline Söndergaard Jensen är en 26-årig dansk landslagsforward som spelat de tre senaste säsongerna för Linköping i SDHL och dessförinnan spelat fyra säsonger i den amerikanska collegehockeyn.

Fredrik Glader
– Vi var intresserade av att värva Nicoline redan när hon kom till Sverige från college och har sedan dess mött henne under de tre senaste säsongerna, så vi vet mycket väl vilken spelare vi fått tag på. Hon är en hårt arbetande tvåvägsspelare som alltid ger allt i alla situationer och för laget. Känslan är dessutom att hon blivit allt bättre på det offensiva spelet under sin tid i Linköping och var i mitt tycke deras klart bästa spelare i finalspelet som öppnade upp för de mer namnkunniga spelarna.

Nicoline Söndergaard Jensen
– Det känns jättebra att vara klar för Luleå Hockey/MSSK och jag ser nu med förväntan fram emot att få träffa mitt nya lag och få börja med förberedelserna inför den kommande säsongen.

– Valet att flytta norrut kommer utav att jag vill bli en bättre hockeyspelare och få vara en del av en riktigt bra träningsmiljö, som jag förstått man har från mina vänner Josefine Hoegh-Persson och Michelle Karvinen.