Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt

Nils Lundkvist stannar i Norrbotten!

27 juni 2020 09:30
Nyhet

Här är ett av våra mest efterlängtade besked: Nils Lundkvist kommer spela för Luleå Hockey även säsongen 2020/2021.


Förra säsongen fick Nils Lundkvist sitt stora genombrott i SHL. Han slog då nytt ligarekord för juniorbackar med sina 11 mål och 20 assist, vilket placerade honom på en andraplats i den interna poängligan. Han snittade dessutom en istid på 20:18 per match och stod för 4 matchavgörande mål.

Efter den gångna säsongen gick avtalet med Luleå Hockey ut och nu är det klart att Nils Lundkvist skjuter upp NHL-ambitionerna ytterligare en säsong och väljer att spela för Luleå Hockey även säsongen 2020/2021.

Ulf Engman, vice GM
– Det är klart att det känns helt fantastiskt att Nils har valt att stanna ytterligare en säsong tillsammans med oss i Luleå Hockey. Han gjorde det väldigt bra förra säsongen och utvecklades mycket.

– Under våren tycker jag att han var en av SHL:s absolut bästa backar och det kommer bli otroligt spännande att följa hans fortsatta utveckling i våra färger även kommande säsong.

Nils Lundkvist

– Vi har diskuterat fram och tillbaka kring framtiden, där agenterna gjort det mesta jobbet. Och jag har kommit fram till att det känns bäst för mig att stanna ytterligare en säsong i Luleå Hockey. Det innebär att jag kommer kunna samla på mig än mer erfarenhet till den dagen jag åker över. Dessutom om man ser till hur läget är i världen just nu så känns det här bäst för mig.

– När det gäller sommarträningen har jag kört på bra hemma i Piteå tillsammans med Stefan Thomson. Och nu ser jag fram emot att få återsamlas med laget om några veckor igen.

– Till kommande säsong har vi nästan samma lag som tidigare och vi skall fortsätta bygga vidare på det som vi redan gjort bra. Jag ser fram att vara en del av Sveriges bästa hockeylag igen och att återigen utmana om SM-guldet.

Nils Lundkvist utsågs den gångna säsongen till Fjällräven Young Player of the Year. Vilken delas ut till säsongens bästa unga spelare i Europa av Alliance of European Hockey Clubs.