• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

VD-blogg: Fokus på långsiktig framgång

24 april 2020 08:15
Nyhet

Vilket underbart stöd vi får från så många. Hårt pressad av ekonomiska utmaningar jobbar vi fokuserat med handlingsplaner för att säkra en långsiktig framgång för vår fantastiska förening. En utmaning som vi kommer att klara - för vi gör det tillsammans.


Luleå Hockey har en tydlig målbild att vara utmanaren från norr. En ideell medlemsstyrd förening som bidrar till stolthet och glädje för hela Norrbotten. Och vi ska göra det tillsammans med alla våra vänner; nu, imorgon och i framtiden.

För att även fortsättningsvis kunna åstadkomma detta är det viktigt att vi har handlingsplaner för flera tänkbara scenarier för framtiden. Handlingsplaner som säkrar långsiktig framgång för vår fantastiska förening. Vi har därför jobbat med och fortsätter jobba stenhårt med flera olika aktiviteter för att säkra en långsiktig ekonomi i balans.

Tryggheten här och nu är att vi har det största egna kapital som vi någonsin haft i föreningen. Vi har även likviditet för att hantera närtiden och vi är tillräckligt solida för att säkra en långsiktig ekonomisk stabilitet.

Målsättningen inför kommande säsong är mycket tydlig. Att vi har två elitlag som utmanar fullt ut och som fortsätter skapa stolthet och glädje till hela vår landsända. Detta utan att riskera föreningens ekonomi och framtid.

Ett bra eget kapital ger som sagt en trygghet. Största tryggheten är att vi har ett gigantiskt stort stöd från hela Norrbotten, där vi med hjälp av ödmjukhet och hjälpsamhet försöker få än fler att gilla vår förening. Inte minst har vi ett mycket stort stöd även från supportrar runt om i landet. Samarbetet med både partners och supportrar blir allt bättre. Just nu känns det som att vi på riktigt utmanar tillsammans.

Nästa vinter när det är som mörkast och kallast i Norrbotten så ska föreningen lysa starkare än någonsin. Tillsammans ska vi uppleva massor av glädje och känna en gemensam stolthet. Norrbotten utmanar och ger avtryck i hela Sverige. Och våren 2021 så ska vi glädjas åt att föreningen tagit nästa steg i sina ambitioner med att säkra långsiktig framgång för både herrar och damer.

Samtidigt känner vi en stor ödmjukhet inför allt som händer runt omkring oss i världen. Många av våra vänner får kämpa stenhårt för att hantera effekterna av viruset och den ekonomiska nergång vi alla upplever.

Vi har ett stort fokus på att hjälpa alla våra vänner så gott vi kan. För utan våra vänner finns ingen förening.

Vår största önskan är att ni som är våra bästa vänner klarar sig genom detta utan allvarlig sjukdom eller arbetslöshet och att alla våra 1 250 företagspartners i Norrbotten hittar vägar att hantera den ekonomiska prövningen.

Vi gör det Tillsammans!