• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Idag 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt

LHF breddar med en back

27 februari 2014 13:15

Luleå Hockey har en del skavanker på backsidan och väljer i och med detta att bredda truppen med Asplövens 25-årige allroundback Olov Lundqvist för resten av den här säsongen.


Asplöven har redan klarat det Hockeyallsvenska kontraktet för nästa säsong och har därmed möjligheten att hjälpa Luleå Hockey med att bredda sin trupp inför avslutningen av SHL och det kommande SM-slutspelet.

Olov Lundqvist - Det här är en möjlighet som jag inte ens hade drömt om så det kommer bli en riktigt spännande avslutning på säsongen. Jag har redan spelat några matcher med Asplöven i Coop Norrbotten Arena den här säsongen och ser fram emot att spela där igen.

Lars ”Osten” Bergström, Luleå Hockey - I och med vi har en del osäkerhet på några av våra backar så ville vi öka på vår bredd på backsidan och det här kändes som ett smidigt och bra sätt att få in ytterligare en allround back i truppen. Olov har dessutom varit några säsonger i Asplöven och känner redan många av våra spelare så vi känner att det kommer bli en smidig övergång.

Per Kenttä, Asplöven - Det här är ytterligare en del i det goda samarbetet som vi har med Luleå Hockey och vi är bara glada att kunna hjälpa Olov uppåt i karriären.