LHF breddar med en back
Publicerad: 2014-02-27

Luleå Hockey har en del skavanker på backsidan och väljer i och med detta att bredda truppen med Asplövens 25-årige allroundback Olov Lundqvist för resten av den här säsongen.

Asplöven har redan klarat det Hockeyallsvenska kontraktet för nästa säsong och har därmed möjligheten att hjälpa Luleå Hockey med att bredda sin trupp inför avslutningen av SHL och det kommande SM-slutspelet.

Olov Lundqvist
- Det här är en möjlighet som jag inte ens hade drömt om så det kommer bli en riktigt spännande avslutning på säsongen. Jag har redan spelat några matcher med Asplöven i Coop Norrbotten Arena den här säsongen och ser fram emot att spela där igen.

Lars ”Osten” Bergström, Luleå Hockey
- I och med vi har en del osäkerhet på några av våra backar så ville vi öka på vår bredd på backsidan och det här kändes som ett smidigt och bra sätt att få in ytterligare en allround back i truppen. Olov har dessutom varit några säsonger i Asplöven och känner redan många av våra spelare så vi känner att det kommer bli en smidig övergång.

Per Kenttä, Asplöven
- Det här är ytterligare en del i det goda samarbetet som vi har med Luleå Hockey och vi är bara glada att kunna hjälpa Olov uppåt i karriären.

LHF Kommunikation Robert Hedlund