• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Idag 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt

Dubbla nyförvärv presenterade för LHF/MSSK

23 april 2018 14:20
SDHL

Luleå Hockey presenterade under eftermiddagen att man kontrakterat två nya spelare för de kommande säsongerna. Det är landslagsmålvakten Sara Grahn och backen Ebba Berglund som nu flyttar till Norrbotten.


29-åriga Sara Grahn kommer från spel med Brynäs där hon spelat åtta raka SDHL-säsonger. Och 19-åriga Ebba Berglund kommer närmast från spel i Linköping men kommer ursprungligen från Övik där hon dessförinnan gjorde tre SDHL-säsonger med Modo Hockey.

Sara Grahn
– Det känns både jättekul och spännande att få flytta till en storsatsande förening inom damhockeyn och få testa på något nytt tillsammans med Luleå Hockey/MSSK. I mig får ni en trygg målvakt som är explosiv och snabb i målet och som kommer göra allt för att vinna matcher åt LHF/MSSK.

Ebba Berglund
– Jag är superladdad och känner det kommer bli jätteroligt att få vara med på den satsning som Luleå Hockey/MSSK gör. Jag är en hårt arbetande back som inte viker ner sig och som vill vara med där det hettar till, både framåt och bakåt.

Fredrik Glader
– Vi är otroligt glada att vi har kunnat knyta till oss Sara Grahn, en målvakt som precis som vår lagkapten Jenni Hiirikoski är ett föredöme när det gäller att förbereda sig på ett proffsigt sätt. Hon har dessutom en imponerande meritlista där hon gjort elva säsonger i SDHL och spelat tolv VM- och OS-turneringar för Sverige.

– Vi försökte värva Ebba Berglund redan förra säsongen, så det känns nu jättebra att hon väljer oss för de kommande två säsongerna i sin utveckling som hockeyspelare. Ebba är en ung talang som fått chansen att spela med damkronorna under säsongen och som kommer passa in mycket väl i vårt sätt att spela hockey.

– Sammanfattningsvis är både Sara och Ebba två ödmjuka personligheter som vi känner kommer passa in jättebra i vårt lag de kommande två säsongerna.