• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Luleå Hockey körde fast mot Färjestad

12 mars 2019 21:23
SHL

Luleå Hockey lyckades inte ta chansen borta mot Färjestad under tisdagskvällen utan fick se sig besegrade. 3-0 blev slutresultat efter att hemmalaget gjort ett mål i samtliga perioder.


Luleå Hockey inledde matchen med en superhet målchans redan i den första spelminuten då Jesper Sellgren prickade målramen med det blev stolpe-ut i den situationen. Norrbottningarna gjorde sedan inte en av sina bättre perioder där man allt för ofta slarvade i passningsspelet vilket straffade. Hemmalaget kunde utnyttja detta för att ta kommandot i spelet och kunde också gå till pausvila med ledning 1-0.

I mitten av den andra perioden blev sedan goda råd dyra för Luleå Hockey då Färjestad ökade på sin ledning till 2-0 men där tog faktiskt norrbottningarna tag i spelet och avslutade den andra perioden bra men utan att för den skull göra mål.

Och det visade sig att det inte var Luleå Hockeys kväll igen då man allt som allt hade tre ramträffar i matchen men puckuslingen ville inte in i Färjestads mål. Istället kunde hemmalaget dra ifrån ytterligare till 3-0 i upptakten av den tredje perioden och just 3-0 blev också slutresultat. Med det så går värmlänningarna om Luleå Hockey i tabellen och med en omgång kvar att spela så ligger Norrbottningarna två poäng efter.