• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Idag 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr

Luleå Hockey körde fast mot Färjestad

12 mars 2019 21:23
SHL

Luleå Hockey lyckades inte ta chansen borta mot Färjestad under tisdagskvällen utan fick se sig besegrade. 3-0 blev slutresultat efter att hemmalaget gjort ett mål i samtliga perioder.


Luleå Hockey inledde matchen med en superhet målchans redan i den första spelminuten då Jesper Sellgren prickade målramen med det blev stolpe-ut i den situationen. Norrbottningarna gjorde sedan inte en av sina bättre perioder där man allt för ofta slarvade i passningsspelet vilket straffade. Hemmalaget kunde utnyttja detta för att ta kommandot i spelet och kunde också gå till pausvila med ledning 1-0.

I mitten av den andra perioden blev sedan goda råd dyra för Luleå Hockey då Färjestad ökade på sin ledning till 2-0 men där tog faktiskt norrbottningarna tag i spelet och avslutade den andra perioden bra men utan att för den skull göra mål.

Och det visade sig att det inte var Luleå Hockeys kväll igen då man allt som allt hade tre ramträffar i matchen men puckuslingen ville inte in i Färjestads mål. Istället kunde hemmalaget dra ifrån ytterligare till 3-0 i upptakten av den tredje perioden och just 3-0 blev också slutresultat. Med det så går värmlänningarna om Luleå Hockey i tabellen och med en omgång kvar att spela så ligger Norrbottningarna två poäng efter.