Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Luleå Hockey körde fast mot Färjestad

12 mars 2019 21:23
SHL

Luleå Hockey lyckades inte ta chansen borta mot Färjestad under tisdagskvällen utan fick se sig besegrade. 3-0 blev slutresultat efter att hemmalaget gjort ett mål i samtliga perioder.


Luleå Hockey inledde matchen med en superhet målchans redan i den första spelminuten då Jesper Sellgren prickade målramen med det blev stolpe-ut i den situationen. Norrbottningarna gjorde sedan inte en av sina bättre perioder där man allt för ofta slarvade i passningsspelet vilket straffade. Hemmalaget kunde utnyttja detta för att ta kommandot i spelet och kunde också gå till pausvila med ledning 1-0.

I mitten av den andra perioden blev sedan goda råd dyra för Luleå Hockey då Färjestad ökade på sin ledning till 2-0 men där tog faktiskt norrbottningarna tag i spelet och avslutade den andra perioden bra men utan att för den skull göra mål.

Och det visade sig att det inte var Luleå Hockeys kväll igen då man allt som allt hade tre ramträffar i matchen men puckuslingen ville inte in i Färjestads mål. Istället kunde hemmalaget dra ifrån ytterligare till 3-0 i upptakten av den tredje perioden och just 3-0 blev också slutresultat. Med det så går värmlänningarna om Luleå Hockey i tabellen och med en omgång kvar att spela så ligger Norrbottningarna två poäng efter.