• Huvudsponsorer

Ramberg och Thomasson inför helgens matcher

15 mars 2019 13:00
JUNIOR

Luleå Hockeys J18-lag har i helgen två chanser att på hemmaplan ta sig vidare till åttondelsfinal och J20 spelar sina två sista matcher i grundserien på bortaplan.


J18 vann igår den fösta sextondelsfinalen borta mot BIK Karlskoga med 3-0, och nu vänder serien hem till Norrbotten.

– Vi gjorde en bra insats, vi hade tålamod i spelet och gjorde två mål i den tredje perioden. Och en bra insats av Jesper Wallstedt i målet gjorde att vi kunde hålla nollan. Nu går vi för att avgöra på lördag, för att göra det gäller det att vara påkopplade och göra jobbet och inte ta något för givet, säger backen Lucas Ramberg.

Och J20 avslutar seriespelet med en bortaturné där man tar sig an Leksand och Örebro.

– Inför helgen fokuserar vi på att vi ska spela bra hockey och försöka vinna matcherna för att komma in i slutspelet med en bra känsla. Under träningarna i veckan har vi nött på tävlingsmoment för att förbereda oss inför slutspelet, säger forwarden Nils Thomasson.

Kom gärna och se våra talanger spela bra och underhållande matcher i högklassiga juniorligor, fri entré gäller på samtliga hemmamatcher. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga juniormatcher sänds.