• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Idag 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

Så stöttar du Luleå Hockey!

4 september 2020 15:00
Nyhet

Ni är många som varit i kontakt med oss i Luleå Hockey och önskat sätt som ni skulle kunna stötta föreningen när det inte är möjligt att vara tillsammans som vanligt i Coop Norrbotten Arena. Och med bakgrund i detta presenterar vi helt nya möjligheter att förstärka din roll i Vårat Gäng.


– Det är fantastiskt att det finns en så stor efterfrågan bland våra vänner att fortsatt kunna stötta och vara nära Luleå Hockey, trots att det just nu råder restriktioner för att gå och se våra hemmamatcher. Därför känns det jättebra att vi nu kan erbjuda några lösningar för alla er som vill stötta oss lite extra och samtidigt komma närmare våra spelare, säger VD Stefan Enbom.

Kom närmare med Hemmapasset
För att öka närheten till Vårat Gäng presenterar vi Hemmapasset till höstens hemmamatcher för säsongen. Med hemmapasset ges du bland annat en unik möjlighet att träffa våra spelare inför och efter våra hemmamatcher med hjälp av videosamtal där du kan ställa dina egna frågor direkt till spelarna.

Klä dig som Vårat Gäng
Vi lanserar härmed en tidsbegränsad kollektion med souvenirer där allt överskott oavkortat går till Luleå Hockey. Välj bland t-shirt, sweatshirt, hoodie, jacka, keps och mössa i vår unika Vårat Gäng-design. Försäljningen pågår endast till och med hemmapremiärerna i SHL och SDHL den 19 september.

Försäljningen av de unika souvenirerna är redan igång via shop.luleahockey.se och biljettsläppet för Hemmapasset blir tisdag 8/9 kl 12:00 via biljett.luleahockey.se.

OBS! För alla våra vänner med säsongskort ingår Hemmapasset redan och ni kommer få mer information via epost.

Vi gör det tillsammans!