• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Asplöven spelar i Coop Norrbotten Arena

27 december 2012 19:25

Onsdagen den 16 januari är det dags för ett nytt grepp från Asplöven i Hockeyallsvenskan. Då väljer man nämligen att byta sin hemmaplan i Arena Polarica mot isen i Coop Norrbotten Arena när IK Oskarshamn står på spelschemat.


Asplöven hoppas genom detta initiativ att stärka sitt eget varumärke i Norrbotten och befästa sin position som en allsvensk ishockeyförening. Dessutom är tanken att genomföra denna match som en verklig publikfest.

Matchen kommer att arrangeras som en så kallad ”enkronasmatch” där det är fritt inträde för besökarna av matchen, där istället ett flertal av lagets samarbetspartners åtar sig att betala en krona för varje hockeybesökare som kommer till matchen.

Per Kenttä, Asplöven HC
- Vi blev jätteglada över det positiva gensvaret som vi fick när när vi ställde frågan om att flytta vår match mot Oskarshamn till Luleå. Vi hoppas genom den här matchen kunna stärka vårt varumärke i Norrbotten och att den kommer ligga till grund för ett ännu starkare utbyte med Luleå Hockey i framtiden.

Peter Jidström, VD Luleå Hockey
- När vi fick förfrågan om den här matchen från Asplöven så kände vi att det skulle vara ett ypperligt tillfälle för oss i Luleå Hockey att hjälpa till. Vi har sedan tidigare fått igång ett jättebra samarbete mellan klubbarna och hoppas att en sån här match ytterligare kommer höja temperaturen kring elithockeyn i Norrbotten.

Mer information om Asplöven HC – IK Oskarshamn den 16 januari kl 19:00 i Coop Norrbotten Arena kommer att publiceras på både asploven.com och här på hemsidan i början av januari.

Nästa hemmamatch är för Luleå Hockey mot Modo den 28 december och för Asplöven mot Almtuna den 29 december. Välkommen även att se dessa matcher!