• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Idag 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

LKAB ökar stödet för LHF/MSSK

1 mars 2021 12:01
Nyhet

Luleå Hockey har tecknat ett nytt treårsavtal med LKAB avseende föreningens dam- och tjejverksamhet. LKAB ökar därmed sina insatser, vilket bidrar till förbättrade förutsättningar i föreningen.


Som en av våra två huvudsponsorer har LKAB sedan starten kraftigt backat upp Luleå Hockeys fokus för Ishockey på lika villkor mellan killar och tjejer i en jämställd förening. Föreningen har med detta kunnat vara loket i europeisk dam- och tjejhockey. Och har bidragit till att tjejhockeyn växer så det knakar i hela länet.

Föreningen har en gemensam målbild med LKAB att verka för bättre villkor för tjejer. Något som är avgörande för ett än mer attraktivt Norrbotten.

Stefan Enbom, Luleå Hockey
- Det är enormt glädjande att vi kunnat teckna detta avtal med LKAB. Det ger oss förbättrade förutsättningar att fortsätta vår resa med att öka intresset för hockey bland tjejer. En satsning vi gör med många starka partners, inte minst loket i länet: LKAB.

Ingela Hjalmarsson, LKAB
- Vi är mycket nöjda med utvecklingen vi ser inom dam-och tjejhockeyn i hela länet. Där Luleå Hockey gör ett mycket bra arbete som bidrar till ett attraktivt län.

- Vi tror att LKAB och andra företag behöver fokusera ännu mer på insatser i olika former för att nå vår gemensamma målbild med lika villkor för dam- o herrhockey.

Vi gör det tillsammans!