• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Förlängt med Själin och Mattsson

29 april 2021 11:08
Nyhet

I torsdagens direktsändning presenterades det bland annat att Luleå Hockey förlängt kontrakten med 24-årige backen Pontus Själin och 21-årige centern Carl Mattsson. Dom har skrivit på för 2 säsonger vardera.


Både Pontus Själin och Carl Mattsson visade framfötterna under vårens SM-slutspel.

Pontus snittade 18 minuter och 17 sekunders speltid under kvartsfinalerna och gjorde kvitteringsmålet som tvingade fram en övertid i den första matchen.

Mattsson centrade under slutspelet en fjärdekedja som verkligen tog för sig. Han gjorde även ett av målen i den femte kvartsfinalen när vi vann med 5-1.

Stefan ”Skuggan” Nilsson, GM

- Carl Mattsson har fortsatt en bra utvecklingskurva och besitter en stark skridskoåkning som är väldigt nyttig i dagens hockey. En lulekille som har potential för många framtida säsonger tillsammans med Luleå Hockey.

- Pontus Själin fortsätter att ta steg i sin utveckling. Den gångna säsongen har vi fått se en mer stabil spelare än tidigare och det finns fortsatt potential för utveckling, speciellt i det offensiva spelet.

Pontus Själin, back

- Det känns jättebra att få fortsätta spela i Luleå Hockey och att få fortsätta min personliga utveckling här uppe i Norrbotten. Jag trivs fantastiskt bra med både staden och föreningen. Jag har redan spelat sex säsonger för Luleå Hockey och hoppas att det blir många till.

- Förutom att få åka in genom björngapet till ett öronbedövande ljud så är det bara ett SM-guld som hägrar och det hoppas jag verkligen att vi kommer kunna få fira tillsammans inom kort.

Carl Mattsson, center

- Det känns fantastisk att ha förlängt kontraktet och få kliva in i en ny säsong med Luleå Hockey. Jag som vuxit upp här i stan och sett utvecklingen för föreningen över en längre tid känner mig väldigt motiverad till att vara en del av den fortsatta utvecklingen.

- Vi har varit ett topplag de senaste säsongerna och utvecklat något riktigt bra tillsammans. Jag både tror och hoppas att vi skall kunna vara med och slåss om höga serieplaceringar och SM-guld under många säsonger framöver.

- För egen del tycker jag att jag blivit bättre i spelet med puck och att jag deltar bättre i det offensiva spelet. Till nästa säsong hoppas jag kunna fortsätta utveckla mitt spel för att bli en mer komplett spelare och kunna bidra till lagets framgång. Och inte minst att vi skall få spela inför vår härliga hemmapublik igen.