• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Tack för allt Michelle!

14 maj 2020 16:00
Nyhet

Nu är det klart att vår första målskytt någonsin i Luleå Hockey/MSSK lämnar föreningen för nya äventyr. Vi vill därför rikta ett jättetack till Michelle Karvinen för alla hennes insatser för föreningen och önskar henne lycka till med framtiden.


Michelle Karvinen kom till Luleå Hockey/MSSK inför säsongen 2015/2016 – vilket var vår första säsong någonsin i Luleå. Och hon gjorde ett starkt intryck direkt. Bland annat genom att bli vår första målskytt någonsin i Riksserien/SDHL när hon gjorde premiärmålet borta i segermatchen mot MODO den 13 september 2015.

Därefter har det bara rullat på för den ödmjuka ytterforwarden som stått för hela 373 poäng (163 mål och 210 assist) på sina 187 matcher i SDHL och SM-slutspelet med Luleå Hockey/MSSK.

Hon har klubbrekorden för antal gjorda mål, assist och poäng samt att hon under sina fem säsonger producerat 7 hattrick, vilket även det är ett klubbrekord.

Under sin tid i Luleå Hockey/MSSK har Michelle Karvinen vunnit 3 SM-guld, vunnit ligans poängliga 3 gånger och var förra säsongen bästa poängplockare i SM-slutspelet 2019. Där stod hon bland annat för det viktiga övertidsavgörandet i måstematchen i finalserien mot Linköping.

Nu är det dock dags för Michelle Karvinen att ta sig an nästa utmaning i karriären och vi önskar henne all lycka till med detta. Och vem vet, kanske kommer våra vägar korsas igen i framtiden.

Vi önskar även Lisa Berglund och Sandra Rannerud ett stort lycka till med sina fortsatta hockeykarriärer med Göteborg och vi tackar samtidigt Christa Alanko för sina fem fina säsonger med Luleå Hockey/MSSK där hon hela tiden gjort sitt yttersta för vår förening.