• Huvudsponsorer

Fredag Fre 16 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Söndag Sön 25 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Fredag Fre 30 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Fredag Fre 7 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan

Många chanser men ingen utdelning

6 december 2018 21:30
SHL

Luleå Hockey hade en riktigt bra bortamatch mot Färjestad BK under torsdagskvällen. Dessvärre fick Norrbottningarna inte utdelning på sina chanser och föll med minsta möjliga marginal, 1-0, i ordinarie tid.


Den första perioden var jämn med ett spelmässigt övertag till Färjestad som vann skotten med 9-5. Det var också hemmalaget som spräckte målnollan i den första perioden genom Luleåbekantingen Gustav Rydahl efter tolv minuter.

Från den andra perioden och framåt tog Luleå Hockey över spelet och man hade flertalet långa fina anfall och tillräckligt med lägen för att både kvittera och gå förbi. Dessvärre ville det sig inte ikväll och trots alla chanser lyckades inte Norrbottningarna hitta målet. Samtidigt spelade Färjestad ett solitt försvarsspel med ett starkt spel framför det egna målet där burväktaren Markus Svensson stod för en felfri insats.

Det visade sig också att målet i den första perioden blev matchens enda och Färjestad kammade alltså hem tre poäng genom 1-0 i ordinarie tid. Med segern tar också Färjestad över förstaplatsen i tabellen från Luleå Hockey. Värmlänningarna har samma poäng men med ett plusmål till godo på Norrbottningarna.