• Huvudsponsorer

Inför eventuell Kvartsfinal 3

19 februari 2020 14:08
Nyhet

En eventuellt tredje kvartsfinal för Luleå Hockey/MSSK kommer att krocka med ett event i Coop Norrbotten Arena nu på söndag 23 februari. Med anledning av detta kommer här information om vad som gäller inför den matchen om det är så att den blir av.


Tidigare säsonger har det inom SDHL funnits en stor flexibilitet för hur hemmalagen kunnat planera sina slutspelsmatcher, varför det inte funnits någon anledning att anta att något annat skulle gälla även denna säsong. Dock har vi under den senare halvan av säsongen fått klart för oss att denna flexibilitet inte längre gäller och att varje slutspelsomgång numera skall spelas samma dag.

Därför kommer en eventuell tredje kvartsfinal för Luleå Hockey/MSSK att krocka med ett event i Coop Norrbotten Arena vilket innebär att vi behöver spela slutspelsmatchen i Lulebohallen.

Detta medför dock en utmaning då vi endast får släppa in 500 personer i Lulebohallen. Vi tror därför att detta kommer innebära att efterfrågan på biljetter kommer vara större än den faktiska tillgången på platser till matchen.

I det fall det blir en tredje kvartsfinal kommer biljettluckan i Coop Norrbotten Arena att öppnas för alla med säsongskort efter det att den andra kvartsfinalen är färdigspelad. Det innebär att de som har Säsongskort All Inclusive kan mot uppvisande av sitt säsongskort hämta ut en gratisbiljett till den avgörande kvartsfinalen och att de med Säsongskort Basic mot uppvisande av sitt säsongskort kan köpa en biljett till den tredje kvartsfinalen för 100kr.

Försäljningen kommer sedan att fortsätta till och med alla säsongskortsinnehavare på plats fått tag på sina biljetter eller att vi sålt och delat ut det maximala antalet biljetter som funnits tillgängliga till den aktuella matchen.

Observera att det här är det enda sättet att få tag på biljetter till den här matchen. Det är inte möjligt att göra några reservationer i förväg utan den som önskar få eller köpa en biljett i biljettluckan på lördag kväll behöver befinna sig där fysiskt och kunna visa upp sitt säsongskort.

Skulle det därefter finnas ytterligare några biljetter till den tredje kvartsfinalen så kommer detta att kommuniceras via våra sociala kanaler och resterande biljetter säljs då i biljettluckan till Coop Norrbotten Arena från kl 13:00 på söndagen för 100kr/st.

Om det blir en tredje och avgörande kvartsfinal som spelas i Lulebohallen så kommer alla platser att vara ståplatser. Och då det kommer vara mycket folk på en begränsad yta ber vi att alla med biljett kommer till matchen i god tid så att vi får möjlighet att fördela ut alla besökare på ett så bra sätt som möjligt. Insläppet kommer att påbörjas någon gång före kl 13:00 när hallen tömts efter juniormatchen som spelas före.

Den tredje kvartsfinalen startar 14:00 och kommer sändas av SVT. Dessförinnan har vi dock att se fram emot den andra kvartsfinalen på lördag kväll kl 19:00 i Coop Norrbotten Arena. Då är det fri entré som gäller.