• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

EuroMining ny björnsponsor i Luleå Hockey

16 september 2015 08:15

För EuroMining, ett stenhårt satsande företag i entreprenadbranschen placerat i hjärtat av Malmfälten, är det just i år helt rätt att kliva upp och bli Björnsponsor för Luleå Hockey.


EuroMining har verksamhet inom gruvor, tunnlar, transporter, mark, väg, park och snö. I koncernen hanteras cirka 25 miljoner ton berg per år och de är därmed en av Sveriges största entreprenörer på tunnelberg.

– Tillsammans med våra underleverantörer sysselsätter vi drygt 300 personer. Hockeyintresset i Gällivare, och i företaget i synnerhet är stort. Det är självklart att vi vill vara med då bucklan landar i Norrbotten till våren, säger Lars-Åke Augustsson, ekonomichef på EuroMining.

Företaget har gjort stora och långsiktiga satsningar på kvalitet och säkerhet. Man använder sig av IT-teknik i allt sitt arbete, även ute på fältet, och har nyligen genomfört en omfattande ISO-certifiering.

– Vi har höjt ribban och det har gett resultat i form av både längre och större kontrakt med bland andra LKAB. Luleå Hockey visar på samma inställning som vi har; det är förstaplatsen som gäller. Därför passar det oss att ha kundmöten, arbetsplatsträffar och personalvård kombinerat med hockey, säger Glenn Nilsson, Vd för EuroMining.

För Luleå Hockey känns det fantastiskt bra att ytterligare en stark partner från länet väljer att öka sitt engagemang i föreningen.

– Luleå Hockey är väldigt nöjda över att en trogen samarbetspartner som EuroMining valt att satsa ytterligare tillsammans med Luleå Hockey och blivit en mycket värdefull Björnsponsor för föreningen. Detta utökade samarbete kommer innebära att vi båda blir än mer konkurrenskraftiga och kan gå för nya framgångar för Norrbotten, säger Stefan Enbom, VD för Luleå Hockey.