• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Fredag Fre 16 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Söndag Sön 25 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Fredag Fre 30 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Fredag Fre 7 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec

Omark tillbaka i Luleå Hockey!

19 februari 2014 15:25

Spekulationerna och förhoppningarna har varit starka och många – men nu är det till vår stora glädje klart att 27-årige Linus Omark återvänder till Luleå Hockey som en förstärkning inför SHL-avslutningen och det kommande SM-slutspelet.


Linus kom från Övertorneå till hockeygymnasiet i Luleå för snart 10 år sedan och har från det tagit sig vidare till spel i bland annat VM, KHL och NHL.

**Linus Omark, forward
**- Det känns jättebra att jag nu fått chansen att komma hem till Norrbotten igen för att spela inför familj, vänner och alla andra som håller på Luleå Hockey och som en extra krydda tillhöra samma lag som min kusin ”Hento”.

– Mina förhoppningar med det här valet är så klart att vinna SM-guld med Luleå Hockey – men jag vet samtidigt att det inte är någon lätt uppgift och att resan dit kommer vara lång.

– Det har varit riktigt kul att se hur så många som har engagerat sig och visat att de verkligen velat att jag skulle spela för Luleå Hockey igen. Så fortsätt gärna med det genom att fylla ”coopen” under resten av säsongen så att vi kan få en härlig avslutning tillsammans!

**Lars ”Osten” Bergström, Sportchef
**- Det känns väldigt glädjande att vi åter igen får se Linus Omark i Luleå Hockeys färger som den genuina norrbottning han är. Han befinner sig i en mycket bra ålder i sin karriär och har skaffat sig stor erfarenhet från spel med både landslag och i världens alla bästa ligor. Så Linus kommer med sina kvaliteter att bli ytterligare en viktig pusselbit för våra möjligheter att nå våra drömmars mål.

30 år i Eliten Den 4 mars är det exakt 30 år sedan Luleå Hockey avancerade till Elitserien. Detta kommer firas högtidligt när man spelar hemmamatch mot Modo på dagen exakt 30 år senare.