• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Förhandsinformation kring slutspelsbiljetter

17 februari 2014 15:05

Det återstår ännu sex spännande SHL-matcher innan det är avgjort om vi får hemmafördel i SM-slutspelet och vilket lag vi kommer möta – men här kommer ändå lite förhandsinformation kring hur det kommer fungera med slutspelsbiljetterna.


Förutsatt att Luleå Hockey slutar på den övre halvan i SHL-tabellen 2013/2014 kommer det allmänna biljettsläppet till de två första hemmamatcherna i SM-slutspelet att vara måndag 10 mars kl 10.00 och biljetter finns då till allmän försäljning på biljett.luleahockey.se, Souvenirbutiken och Kulturens Hus i Luleå.

Förtur för säsongskortsinnehavare Privata säsongskortsinnehavare har precis som tidigare säsonger förtur till sina platser när det blir SM-slutspel. Och den här säsongen är inget undantag. Måndag 10 mars och tisdag 11 mars gäller förturen och det enklaste sättet att köpa biljetterna är via biljett.luleahockey.se.

Biljetter som inte är köpta innan dess kommer sedan släppas till allmän försäljning.

Precis som förra året kommer det vara ett pristak på biljetterna för säsongskortsinnehavare genom SM-slutspelet (vid matcher mot Skellefteå tillkommer 50 kr/biljett).

  • Kvartsfinal, 250 kr/st
  • Semifinal, 300 kr/st
  • Final, 350 kr/st

Förtur till medlemmar i Luleå Hockey Medlemmar i Luleå Hockey har söndag 9 mars förtur till biljetter till de två första SM-kvartsfinalerna. Förturen kommer gå till så att alla medlemmar får e-post från Luleå Hockey med en länk som skall följas för att få tillgång till denna förtur. Det är därför viktigt att alla medlemmar finns med aktuell e-postadress i medlemsregistret (verifiera och uppdatera). Det är bara via nätet som dessa biljetter kommer kunna köpas.

Matchdagar, motståndare och ytterligare matcher Information om matchdagar, motståndare och när övriga biljetter till SM-slutspelet släpps tillkännages på Luleå Hockeys hemsida allt eftersom det står klart.