• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Målvaktstalang på kontrakt

25 januari 2016 18:00

Luleå Hockey är mycket nöjda över att ha kontrakterat den talangfulle målvakten Filip Gustavsson på ytterligare två säsonger. Filip som den här säsongen SHL-debuterat för Luleå Hockey som 17-åring och spås gå väldigt tidigt i sommarens NHL-draft.


Filip Gustavsson tog sin första SHL-vinst borta mot Örebro den 19 november och det anses av många som startskottet på Luleå Hockeys imponerande avancemang i SHL-tabellen.

– Filip är en jättetalang som våra målvaktstränare Linda Blomqvist och Gusten Törnqvist jobbat väldigt bra med. Han är en av de allra främsta målvakterna i hela världen i sin årskull och det känns väldigt roligt att vi kan fortsätta satsa på honom och därigenom fortsätta Luleå Hockeys fina målvaktstradition, säger sportchef Lars ”Osten” Bergström.

Kontraktet med Filip Gustavsson sträcker sig till och med säsongen 2017/2018 vilket gör att Luleå Hockey är väl rustade på målvaktssidan för framtiden.

– Det känns jätteroligt att ha skrivit på för Luleå Hockey för de kommande två säsongerna. Sedan jag kom till Norrbotten har jag utvecklats mycket, speciellt teknikmässigt. Så det känns som en bra trygghet att få fortsätta jobba tillsammans med dessa otroliga människor och tränare som gör ett fantastiskt jobb tillsammans med oss målvakter, förklarar Filip och fortsätter.

– Linda Blomqvist har funnits med i bilden redan före jag flyttade till Luleå och sedan dess har hon varit med på isen nästan varje dag för att pusha och hjälpa mig teknikmässigt. Gusten Törnqvist har jag mer lärt känna den här säsongen och har med hans hjälp redan gjort några finjusteringar som jag behövt göra i mitt spel.