Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Idag 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Onsdag Ons 2 Mars Mar

Förlängt med Pirttijärvi

31 oktober 2021 13:55
Nyhet

När nu alla matcher är spelade i oktober månad och låneperioden för de båda finska spelarna Jenna Pirttijärvi och Aino Karppinen har gått ut är det nu klart att vi har förlängt med Jenna som kommer fortsätta spela med Luleå Hockey/MSSK under resten av säsongen.


Jenna Pirttijärvi och Aino Karppinen kom till Luleå Hockey/MSSK i slutet på september och har under oktober månad spelat alla nio matcherna för Vårat Gäng.

Mikael Forsberg, Sportchef

\–Vi är oerhört tacksamma för att Jenna och Aino kunde förstärka vår trupp under oktober månad och de båda har under denna tid gjort sitt yttersta för att hjälpa laget. Samtidigt är vi minst lika tacksamma för att deras finska förening RoKi ställde upp och lånade ut två av sina bästa spelare i en tid där vi hade både skador och avstängningar att hantera.

\– När nu oktober har passerat så har vi nya förutsättningar. Vilket innebär att vi fortsatt har ett behov av förstärkning på framför allt forwardsidan. Därför har vi valt att förlänga med Jenna Pirttijärvi så att hennes kontrakt gäller för resten av den här säsongen.

\– Jenna har passat in väl i vårt spel med sin fina skridskoåkning och vi känner att hon kommer kunna kan ta ytterligare steg i sin utveckling tillsammans med oss under resten av säsongen.