Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Idag 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan

Förlängt med Pirttijärvi

31 oktober 2021 13:55
Nyhet

När nu alla matcher är spelade i oktober månad och låneperioden för de båda finska spelarna Jenna Pirttijärvi och Aino Karppinen har gått ut är det nu klart att vi har förlängt med Jenna som kommer fortsätta spela med Luleå Hockey/MSSK under resten av säsongen.


Jenna Pirttijärvi och Aino Karppinen kom till Luleå Hockey/MSSK i slutet på september och har under oktober månad spelat alla nio matcherna för Vårat Gäng.

Mikael Forsberg, Sportchef

\–Vi är oerhört tacksamma för att Jenna och Aino kunde förstärka vår trupp under oktober månad och de båda har under denna tid gjort sitt yttersta för att hjälpa laget. Samtidigt är vi minst lika tacksamma för att deras finska förening RoKi ställde upp och lånade ut två av sina bästa spelare i en tid där vi hade både skador och avstängningar att hantera.

\– När nu oktober har passerat så har vi nya förutsättningar. Vilket innebär att vi fortsatt har ett behov av förstärkning på framför allt forwardsidan. Därför har vi valt att förlänga med Jenna Pirttijärvi så att hennes kontrakt gäller för resten av den här säsongen.

\– Jenna har passat in väl i vårt spel med sin fina skridskoåkning och vi känner att hon kommer kunna kan ta ytterligare steg i sin utveckling tillsammans med oss under resten av säsongen.